Real Madridin Jaime Sánchez Muñoz leikattiin Turun Urheilu Mehiläisessä

Urheilu Mehilainen_Jalkapallostadion

Lehdistötiedote 18.8.2018

Real Madridin kakkosjoukkueen puolustajan Jaime Sánchez Muñozin, 23, akillesjännevamma leikattiin 17.8.2018 Urheilu Mehiläisessä Turussa. Hyvin sujuneen leikkauksen suorittivat suunnitellusti urheiluortopedit Lasse Lempainen ja Sakari Orava.

Real Madridin kasvatti Jaime Sánchez on kärsinyt pitkään kroonisesta akillesjänteen vammasta. Seuransa suosituksesta hän hakeutui leikkaushoitoon Turkuun Urheilu Mehiläiseen.

- Kyseessä oli haastava akillesjänteen leikkaus. Olemme lopputulokseen tyytyväisiä ja uskomme, että huipputasolle palaaminen on mahdollista akillesleikkauksen jälkeen, sanoo urheiluortopedi Lasse Lempainen.

- Olen erittäin tyytyväinen sekä Urheilu Mehiläisessä saamaani hoitoon että itse sairaalaan. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja uskon, että kuntoutuminen etenee loppuun asti hyvin, Sánchez toteaa.

Osa akillesjänteen vammoista on erityisen haastavia ja niihin sisältyy myös uusiutumisen riski. Kuntoutusvaihe on tärkeä suunnitella huolellisesti.

- Urheilijalla on edessä noin puolen vuoden kuntoutusvaihe. Olemme suunnitelleet kuntoutusta yhdessä Real Madridin kanssa ja olemme heidän apunaan kuntoutuksen toteuttamisessa. Seuralla on kuntoutukseen hyvät resurssit, mutta tiimityö ja konsultaatio kanssamme jatkuu, toteaa Lempainen.

- Leikkauksen taustalla on pitkä yhteistyösuhde Real Madridin kanssa. Haluan kiittää seuraa hyvästä yhteistyöstä, toteaa puolestaan urheiluortopedi Sakari Orava.

Kansainvälinen yhteistyö tuo urheilutähtiä Suomeen

Urheilu Mehiläisen ortopedit edustavat kansainvälisesti korkeatasoista ja arvostettua osaamista, joka on mahdollistanut huipputason yhteistyön urheiluseurojen kanssa. Yhteistyö käsittää urheilijoiden vammojen hoidon lisäksi tutkimustyötä. Lasse Lempainen ja Sakari Orava ovat aiemmin operoineen myös muun muassa FC Barcelonan laitahyökkääjä Ousmane Dembélén sekä keskikenttäpelaaja Carles Aleñán takareisivammat.