Yhdistyneiden Arabiemiraattien Al Nasr -joukkueen maalivahti Ahmad Shambih leikattiin Turun Urheilu Mehiläisessä

Arabiemiraattien Al Nasr -joukkueen kasvatti ja maalivahti Ahmad Shambih, 24, leikattiin Urheilu Mehiläisessä Turussa torstaina 6.9.2018. Hyvin sujuneen leikkauksen suoritti urheiluortopedi Lasse Lempainen, jonka kanssa leikkauksessa toimi yhteistyössä urheiluortopedi Sakari Orava.

Maalivahti Ahmad Shambih saapui Urheilu Mehiläiseen kansainvälisen urheiluverkoston yhteistyön ansiosta. UAE Gulf Leaguen Al Nasr -joukkue konsultoi ensin FC Barcelonaa, jonka asiantuntijat ohjasivat Shambihin Urheilu Mehiläisen asiantuntijoiden luokse Turkuun.

- Barcelonalaiset ovat olleet tyytyväisiä saamaansa aiempaan hoitoon ja suosittelivat Urheilu Mehiläistä nyt myös Yhdistyneiden Arabiemiraattien pelaajalle, kertoo Urheilu Mehiläisen urheiluortopedi Lasse Lempainen yhteistyökuviosta.

- Operaatio oli järkevä tehdä, sillä magneettikuvien perusteella Shambihin hamstring-lihaksessa oli selvästi leikkaushoitoa vaativa vamma. Tämä todettiin myös leikkauslöydöksessä, kuvailee Lempainen.

- Leikkaukseen tulo jännitti minua, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun tarvitsin leikkaushoitoa loukkaantumisen vuoksi. Nyt olen helpottunut ja todella tyytyväinen saamaani hoitoon. Minuun teki suuren vaikutuksen se, kuinka hienosti yhteistyöverkosto FC Barcelonan ja Urheilu Mehiläisen välillä toimii, kertoo Shambih hoidostaan Urheilu Mehiläisessä.

- Suuret kiitokset tähän mennessä saadusta hoidosta, kiittelee myös joukkueen oma lääkäri Dr. Walid Urheilu Mehiläisen tiimiä.

Shambih siirtyi jo leikkausta seuraavana päivänä FC Barcelonaan kuntoutukseen ja jatkohoitoon, sillä FC Barcelonan fysiotiimillä on huipputason valmiudet maalivahdin kuntouttamiseksi takaisin pelikentälle.

- Kuntoutus FC Barcelonan ortopedien ja fysioterapeuttien tuella auttaa Shambihia toipumaan, ja näkymät paluuseen jo neljän kuukauden kuluttua ovat lupaavat, arvioi Lempainen, joka jatkaa yhteistyötä mukana kuntoutusvaiheessakin.

- Koko tiimimme toivottaa Shambihille hyvää toipumista!

URHEILU MEHILÄINEN TEKEE YHTEISTYÖTÄ KANSAINVÄLISESTI

Urheilu Mehiläisessä Turussa on totuttu maailmantason tähtiurheilijoiden hoitamiseen ja sen ortopedit ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja alansa osaajia. Tänä vuonna aiemmin suoritetut FC Barcelonan huippupelaajien laitahyökkääjä Ousmane Dembélén sekä keskikenttäpelaaja Carles Aleñán erinomaisesti sujuneet hoidot Urheilu Mehiläisessä kertovat osaltaan siitä kansainvälisestä arvostuksesta, jota Urheilu Mehiläinen nauttii kuuluessaan alansa asiantuntijoiden ja huippuosaajien yhteistyöverkostoon.


Uutinen julkaistu 20.9.2018