Mehiläisen Tieto ja Taito -kokonaisuudessa erikoistutaan, kouluttaudutaan ja tehdään tutkimusta työnteon lomassa

Mehiläinen panostaa vahvasti henkilöstönsä koulutukseen ja tutkimustoimintaan. Uusi Tieto ja Taito -kokonaisuus on luotu oman työn ohella eri puolilla Suomea suoritettavaa erikoistumista, kouluttautumista ja tutkimusta varten. Tuore sivusto kerää nyt koko tarjonnan saman katon alle.

- Olemme koonneet koulutustarjontamme ja Mehiläisessä tehdyn tieteellisen tutkimustyön yhteen paikkaan uudelle Tieto ja Taito -sivustollemme. Tarkoituksena on, että kaikki ammattilaiset löytävät sivustolta itselleen kiinnostavia ajankohtaisia tutkimusuutisia sekä koulutus- ja uramahdollisuuksia, iloitsee Mehiläisen lääketieteellinen johtaja Kaisla Lahdensuo.

Tieto ja Taito -kokonaisuus sisältää erilaisia koulutuspolkuja, joiden myötä voi erikoistua esimerkiksi työterveyshuoltoon, yleislääketieteeseen tai työterveyshoitajaksi. Lisäksi Urheilu Mehiläisellä on oma Fellowship-koulutusohjelma, joka laajentaa nuorten ortopedien osaamista.

- Mehiläisen Tieto ja Taito -koulutusohjelman aikana erikoistuva lääkäri on töissä Mehiläisellä ja työskentely onnistuu joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana eri puolilla Suomea, Lahdensuo kertoo.

Syvää yhteistyötä lääketieteen opetusta tarjoavien suomalaisten yliopistojen kanssa

Yhteistyö Mehiläisen ja yliopistojen välillä tuo mahdollisuuksia löytää toiminnan yhtymäkohtia ja syventää koulutus- ja tutkimusyhteistyötä entisestään. Tavoitteena on tuottaa yhdessä yliopistojen kanssa tutkittua tietoa yksityissektorin toiminnasta, niin lääketieteen kuin hoitoalan tieteiden parissa.

- Avoin keskustelu auttaa löytämään uusia yhteistyömahdollisuuksia terveydenhoitoalan ammattilaisten osaamisen kasvattamiseen. Tyypillisesti Mehiläinen tarjoaa aineistot ja yliopistot ohjaajaresurssit, Lahdensuo sanoo.

Puitesopimukset on solmittu Helsingin, Itä-Suomen, Tampereen, Turun sekä Oulun yliopistojen kanssa tutkimus- ja opetusyhteistyön vahvistamiseksi.

- Tule sinäkin meille erikoistumaan, kouluttautumaan tai tekemään tutkimusta osana innostunutta ja välittävää huipputiimiä, Lahdensuo päättää.


Uutinen julkaistu 3.10.2022

Lisää aiheesta