Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Joutseno

Keskuskatu 7
54100 Joutseno
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Mehiläinen Joutsenon fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset fysioterapia-  ja hierontapalvelut  Joutsenon keskustassa, myös kotikäynteinä. Tarjoamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta  sekä kuntoutusta omaishoidon palvelusetelillä. Erityisosaamisena ovat mm. faskiakäsittelyt  (STECCO) ja akupunktio .

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan , neurologiseen fysioterapiaan  ja ikääntyneiden fysioterapiaan .

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus , faskia- eli lihaskalvokäsittelyt , LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia , kinesioteippaus , akupunktio , asentohuimauksen tutkiminen ja hoito , McKenzie- eli MDT-terapia , fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus .

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä ja kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana.

Fysios Mehiläinen Joutsenossa on huomioitu aikuiset ja ikääntyneet. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat ultraääni- ja TENS-laitteet.

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme p. 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Teemme myös etäterapiaa. Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Joutseno. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Joutseno).

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Pia Alanko , p. 044 0232526 tai pia.alanko@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössä on pieni ja intiimi harjoitustila, jossa harjoittelua voidaan toteuttaa pienvälineillä, kuntopyörällä ja taljalla. Harjoitustila on esteetön ja harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipiste sijaitsee S-marketin vastapäätä Keskuskadun toisella puolella olevassa kahden rakennuksen välikössä. Toimipisteemme sijaitsee katutasossa. Odottaminen tapahtuu aulassa.

Pysäköinti

Meiltä löytyy parkkipaikka, jossa on ilmaista parkkitilaa

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, hieroja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun