Vårt förmånsprogram erbjuder värdefulla fördelar som stöder din hälsa och ditt välbefinnande. Bland Mobilförmånerna hittar du aktuella förmåner för oral hälsa, laboratorie- och vaccintjänster och för våra samarbetspartner. Det är lätt att ta i bruk Mobilförmånerna i MinMehiläinen-appen.

Ladda ner MinMehiläinen-appen via Google Play eller AppStore.

Download from App StoreGet it on Google Play

Ladda ner appen och utnyttja förmånern

Mobilförmånerna finns längst ner till höger i MinMehiläinen-appen, i menyn som öppnas via knappen Mera. Förmånerna gäller för alla familjemedlemmar som hör till din profil. Du kan enkelt koppla familjemedlemmar till din profil i MinMehiläinen-appen.

Observera att de mobila förmånerna inte är tillgängliga i MinMehiläinen-webbtjänsten. Mobilförmånerna är tillgängliga via MinMehiläinen-appen.

Spara pengar och tid

Mobilförmånerna ger dig värdefulla fördelar. Mobilförmånerna är lätt tillgängliga via MinMehiläinen-appen.

INFORMATION OM MINMEHILÄINEN

Automatiskt uppdaterade förmåner
Om du vill får du information om uppdaterade förmåner till din telefon.
Växlande kampanjförmåner
Du får dessutom tillgång till kampanjförmåner.
Förmåner också hos våra samarbetspartner
Utnyttja de mångsidiga förmånerna hos Mehiläinens samarbetspartner.
Snabbt och enkelt
Aktivera och visa önskad förmånl i kassan innan du betalar.
Inga tilläggsavgifter
Det tillkommer inga extra avgifter för att använda mobilförmåner.

Läs mer om Mobilförmåner

Nordic Fit Mama online kurser -10 €

Munhälsa

Rabatten beräknas efter ersättning från Folkpensionsanstalten. Rabatten kan inte kombineras med andra åtgärder till specialpris.

Undersökningen ger en exakt bild av munnens hälsotillstånd och hjälper till att planera behandling. Undersökningen kan visa bl.a. asymtomatiska infektioner, karies, visdomständernas tillstånd samt käkbenens och ledernas tillstånd. Tandläkaren bedömer behovet av undersökningen i samband med mottagningsbesöket. I undersökningen ingår även ett utlåtande från en oralradiolog.

Normalpris: 103 € (efter FPA-ersättning, med remiss från läkare 94 €).
Mobilförmånspris: 83 € (efter FPA-ersättning, med remiss från läkare 74 €).

Denna förmån är endast tillgänglig en gång per år.

Laboratorieundersökningar

Vår riskundersökning för hjärtat och diabetes, HERTTA, förutspår risken för hjärtinfarkt och diabetes med hjälp av ett blodprov.

Laktosintolerans, dvs en defekt i absorptionen av mjölksocker, kan enkelt konstateras i ett laboratorium med ett gentest från ett blodprov

Hälsoundersökningen ger information om motionärens allmänna hälsotillstånd och grundläggande information för att börja motionera och utvecklas enligt målen.

Vid en kolesterolmätning får du veta ditt totalkolesterol samt halten bra och dåligt kolesterol samt blodets triglyceridhalt.

Stockholm3-testet gör det möjligt att upptäcka cancer så tidigt och tillförlitligt som möjligt.

Laboratoriepaketet för män riktar sig till män som är intresserade av sitt hälsotillstånd och är skräddarsytt för mannens behov.

Laboratoriepaketet för kvinnor riktar sig till kvinnor som är intresserade av sitt hälsotillstånd och är skräddarsytt för kvinnans behov.

Vaccinationstjänster

Vaccinet mot fästingburen encefalit ger skydd mot virusbaserad fästingburen hjärninflammation. Grundskyddet för barn och vuxna omfattar tre doser som ges intramuskulärt.

Hepatit A och B är allvarliga virusinfektioner i levern mot vilka hepatitvaccin har utvecklats. De rekommenderas särskilt för resenärer.

Hepatit A och B är allvarliga virusinfektioner i levern mot vilka hepatitvaccin har utvecklats. De rekommenderas särskilt för resenärer.

Pneumokockvaccinet är viktigt speciellt för personer över 65 och de som hör till riskgrupper. En vaccindos räcker för att ge vuxna skydd.

Förmån hos samarbetspartner

Optikerns synundersökning är kostnadsfri. Du får förmånen i Synsams butiker genom att i kassan visa upp förmånen i MinMehiläinen-appen.

Du kan få en rabattkod från OmaMehiläinen och lägga till den vid köpet i Gigantti's kampanjasida. Förmånen gäller inte i butikerna och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Nordic Fit Mama online kurser -10 €

I Nordic Fit Mammas onlineträning för mödrar rehabiliterar du din kropp enligt instruktionerna kontrollerade av Mehiläinens specialister. Du kan få en rabattkod från OmaMehiläinen och lägga till den vid köpet i Nordic Fit Mammas webbshop. Erbjudandet gäller fram till 31.12.2022.

Vanliga frågor om Mobilförmåner

Här hittar du svaren på vanliga frågor om Mobilförmåner.

Hur får jag tillgång till Mehiläinens Mobilförmåner?

Du får tillgång till Mobilförmånerna genom att ladda ner MinMehiläinen-appen via Google Play eller AppStore.

Förmånerna gäller för alla familjemedlemmar som hör till din profil. Du kan enkelt lägga till familjemedlemmar i din profil i MinMehiläinen-appen.

Var hittar jag de aktuella förmånerna?

Du hittar alla förmåner längst ner till höger i MinMehiläinen-appen, under Mobilförmåner i menyn som öppnas via knappen Mera.

Hur använder jag Mobilförmånerna?

Aktivera och visa önskad förmån i kassan innan du betalar.

Hur lägger jag till familjemedlemmar i min profil?

Via familjeprofilanslutningen kan vårdnadshavaren kan själv lägga till sina barn under 12 år i sin egen MinMehiläinen-profil. Nyfödda barn kan läggas till i familjeprofilen 1–3 månader efter barnets födelse. För 12–17-åriga barns del måste barnet fylla i en blankett för samtycke till anslutning till familjeprofilen vid något av Mehiläinens verksamhetsställen. Blanketten kan också skrivas ut på webbplatsen. Blanketten ska förnyas när barnet fyller 15 år. Samtycket gäller tills barnet fyller 18 år. Därefter kan vårdnadshavaren inte längre se barnets uppgifter automatiskt. Besöksuppgifter för 12–17-åringar visas inte ens för barnet självt i MinMehiläinen. Läs mer om det minderåriga barnets familjeprofilanslutning.

Personer över 18 år kan själva skicka en inbjudan till familjeprofilen och godkänna den. Om en person över 18 år saknar nätbankskoder ska han eller hon fylla i samtyckesblanketten för familjeprofilsanslutning på Mehiläinens verksamhetsställe.

Läs mer om familjeanslutning i användningsvillkoren för tjänsten MinMehiläinen