Sommarjobb på Mehiläinen

Var och en av oss på Mehiläinen är olika. En sak förenar oss alla – vi har livet som uppdrag. Om du känner lika, kom och jobba med oss.

Sommarjobb på Mehiläinen

Bli en del av Mehiläinens välkända och ansedda berättelse. Hos oss kan du göra verkligen meningsfullt arbete som en del av ett yrkeskunnigt team. Mehiläinen erbjuder ett brett utbud av intressanta sommarjobbsmöjligheter både på privata och på kommunala sidan.

Vi har mångsidiga arbetsmöjligheter för läkare, sjukskötare, närvårdare och andra yrkespersoner inom hälsobranschen. Mehiläinen sysselsätter också ett brett spektrum av yrkespersoner i andra branscher, från personliga assistenter till chaufförer och kundtjänstpersonal.

Vi på Mehiläinen har livet som uppdrag. Känner du likadant? Kom i så fall och jobba med oss.

Läs mer om lediga sommarjobb Lämna dina kontaktuppgifter

Mehiläinen som arbetsgivare

Som arbetsgivare är Mehiläinen – även enligt de anställdas egna beskrivningar – flexibel, pålitlig och framåtskridande. Chefsarbetet och sammanhållningen i vår arbetsgemenskap hör till våra styrkor.

Läs mer

Teamstöd och introduktion

På Mehiläinen tar vi om hand sommararbetarna, så du blir inte ensam. Vår välplanerade introduktion garanterar att du kan börja jobba smidigt och att teamet finns där för dig under hela sommaren.

Omfattande arbetsmöjligheter

Hos Mehiläinen kan du utnyttja dina yrkeskunskaper på ett omfattande sätt. Hos oss kan du till exempel jobba på våra egna läkarcentraler, i sjukhus och i enheter som arbetar som en del av den offentliga hälso- och sjukvården.

Läs mer om våra sommarjobb

Läs Mehiläinens anställdas karriärberättelser

Du hittar alla karriärberättelser här.

Sommarjobb inom socialtjänsten

Mehiläinens socialtjänster, det vill säga Mainiokoti-, Ykköskoti- och Onnikoti-hemmen samt Familar, erbjuder ett brett utbud av uppgifter inom boendetjänster för äldre, tjänster för psykisk hälsa och missbruk, handikappservice samt barnskydd. Läs mer om sommarjobb inom våra olika tjänster.

Läs mer om lediga arbetsplatser

Se Mehiläinens sommarjobb

Du kan filtrera öppna sommarjobb efter yrke och region. Om du inte hittar ett lämpligt sommarjobb på listan kan du kontakta oss direkt. Kontaktformuläret finns i slutet av varje sida.

Lämna dina kontaktuppgifter