Plastiikkakirurgia ja esteettiset hoidot

Aika, tapaturmat ja sairaudet jättävät jälkensä. Mehiläisellä tehdään korkeatasoista plastiikkakirurgiaa, esteettistä kirurgiaa sekä toimenpiteitä ja hoitoja. Mahdollisuus hoitaa ulkonäköään viisaasti ja kauniisti luo myös henkistä hyvinvointia.

Esteettiset hoidot Mehiläisellä

Mehiläisessä tehdään plastiikkakirurgisia toimenpiteitä kaikissa niissä toimipisteissä, joissa on leikkaussalitoimintaa . Mehiläisellä tarjotaan muun muassa seuraavia esteettisiä hoitoja ja palveluja.

Kasvojen alueen toimenpiteet:

Rintojen toimenpiteet:

Vartalon kirurgiset toimenpiteet:

Ihon toimenpiteet:

Yksilöllinen hoitosuunnitelma varmistaa parhaan hoidon

Esteettinen plastiikkakirurgia tai ns. kauneuskirurgia on vaativaa ja vaikeaa lääketieteellistä työskentelyä. Mehiläisellä jokainen tapaus tutkitaan objektiivisesti ja huolella. Ennen plastikkakirurgista toimenpidettä lääkärin vastaanotolla käydään läpi toimenpiteeseen liittyvät toiveet. Lääkäri punnitsee eri vaihtoehdot, kertoo eri toimenpiteiden hyvät ja huonot puolet sekä riskit ja antaa kustannusarvion. Lopuksi laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, jonka toimenpiteistä sovitaan aina yhdessä.

Mehiläisen sairaaloissa työskentelevät kokeneet ja osaavat plastiikkakirurgit sekä muu ammattitaitoinen henkilökunta. Toiminnan perustana on vahva asiantuntemus ja modernit menetelmät. Leikkauksen jälkeen on mahdollista jäädä jälkihoitoon Mehiläisen sairaalan vuodeostastolle.

Lisätietoja esteettisistä hoidoista saat soittamalla Mehiläisen asiakaspalveluun 010 414 00 (0,084 €/min).

Tutustu Mehiläisen sairaalahinnastoon. Isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja voi maksaa myös erämaksulla.