Sinä päätät.

Plastiikkakirurgia ja esteettiset hoidot

Plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatio

Mietityttääkö sinua jokin ulkonäköösi liittyvä asia? Tule plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon.

LUE LISÄÄ

Luomitarkastus

Pohditko kasvojen tai vartalonalueen luomien kuntoa ja laatua? Luomihoitajan vastaanotolla voit tarkastuttaa kaikki iholuomet vaivattomasti.

LUE LISÄÄ

Plastiikkakirurgia ja esteettiset hoidot

Syitä toimenpiteisiin on monenlaisia ja kaikki ne ovat oikeita. Onko sinulla luomi, arpi tai ihopoimu, jonka haluat hoitaa? Tarvitsetko lisätietoa injektiohoidoista, vartalonmuokkauksesta tai nenäleikkauksesta? Esteettisen ja korjaavan kirurgian ammattilaisemme ja ihotautien asiantuntijamme ovat tukenasi.

Sinun toiveesi ja ajatuksesi ovat lähtökohtana keskustelulle. Vastaanotolla kerromme eri vaihtoehdoista. Tavoitteenamme on aina mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Mehiläisen lääkärikeskuksissa toimimme jo yli 110-vuoden kokemuksella. Tervetuloa vastaanotolle!

Lääkärikeskusten aukioloajat

Ammattilaiset omannäköisen elämän puolesta

Plastiikkakirurgian ja esteettisten hoitojen ammattilaisemme ovat tukenasi, kun pohdit ulkonäköösi liittyviä asioita. Voit kääntyä esimerkiksi plastiikkakirurgin, ihotautilääkärin, plastiikkahoitajan tai luomihoitajan puoleen.

Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri toteuttaa kasvojen ja vartalon ulkomuotoa ja toimintaa parantavia hoitoja ja leikkauksia, sekä hoitaa kasvojen alueen ja ihon ja pehmytkudosten leikkausta vaativia vammoja ja sairauksia.

Ihotautilääkäri

Ihotautilääkäri tutkii ja hoitaa ihosairauksia, allergioita sekä iholuomia, muita ihomuutoksia ja sukupuolitauteja.

Sairaanhoitaja

Plastiikkakirurgiaan perehtynyt sairaanhoitaja auttaa, kun pohdit jotakin ulkonäköösi liittyvää asiaa tai kenen asiantuntijan vastaanotolle kannattaisi mennä.

Luomihoitaja

Plastiikkakirurgiaan perehtynyt hoitaja tutkii kasvojen ja vartalon alueen iholuomia, arvioi niiden tilaa ja ohjaa luomenpoistoon tarpeen vaatiessa.

Lue lisää plastiikkakirurgiasta ja esteettisestä ihonhoidosta:

Kasvojen alueen toimenpiteet:

Rintojen toimenpiteet:

Vartalon kirurgiset toimenpiteet:

Ihon toimenpiteet:

Asiantuntijat ja toimipisteet

Stephan Dietz
Plastiikkakirurgi,kirurgian erikoislääkäri
9.7
Timo Halonen
LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Sarianna Joukainen
LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Terhi Järvinen
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
9.6