Needs review

Mehiläisen ammattitaito ja pitkä plastiikkakirurginen kokemus käytössäsi

Joskus hienoinkin taideteos kaipaa kunnostusta. Tapaturma tai sairauskin on saattanut jättää jälkensä. Elämänlaatua voidaan parantaa ulkonäöllisiin ongelmiin puuttumalla. Plastiikkakirurgia on yksi vaihtoehto ulkonäön hoitamiseen ja kohentamiseen. Lue artikkeli siitä, milloin tulla plastiikkakirurgille >>

Mehiläisessä tarjotaan mm. seuraavia esteettisen kirurgian palveluja:

Kasvojen kauneuskirurgia

Rintojen suurennus ja muut rintojen toimenpiteet

Vartalon kirurgiset toimenpiteet

Lisäksi intiimikirurgia naisille ja miehille. Myös tatuoinneista on mahdollista päästä eroon plastiikkakirurgin avulla.

Silmien plastiikkakirurgia

Silmän alueen platiikkakirurgiaan kuuluvat mm. yläluomileikkaus, silmäpussien korjausleikkaus, silmän alueen näppylöiden ja kasvaimien poistot.

Lue lisää silmäluomileikkauksista ja muista silmän alueen leikkauksista

Lue tarkemmin yläluomileikkauksesta

Tutustu Mehiläisen asiantuntijoihin, jotka hoitavat silmän alueen kirurgisia toimenpiteitä

Kokeneet plastiikkakirurgit

Mehiläisen sairaaloissa työskentelevät kokeneet ja osaavat plastiikkakirurgit sekä henkilökunta. Leikkaussalien ja toimenpideyksiköiden toiminta perustuu vahvaan asiantuntemukseen ja moderneihin menetelmiin. Leikkauksen jälkeen potilas voi tarvittaessa jäädä jälkihoitoon vuodeosastolle, jossa ammattitaitoinen hoitohenkilöstö huolehtii potilaan hyvinvoinnista.

Mehiläisellä on pitkä perinne plastiikkakirurgisten potilaiden hoidossa, sillä Mehiläisen Helsingin sairaala toimi aiemmin suulakihalkio-potilaiden hoitoyksikkönä. Hoidon korkeasta laadusta kertoo myös Mehiläiselle myönnetty laatusertifikaatti. Lisäksi Mehiläisen vahvuutena on useiden erikoisalojen kokonaisuus, jossa voidaan konsultoida ja hoitaa laajasti kaikkia terveydellisiä pulmia.

Plastiikkakirurgit tekevät yksilöllisen hoitosuunnitelman

- Hyvän etukäteistietolähteen potilaalle muodostavat internet ja lehtiartikkelit. On myös kuvausohjelmia, joiden avulla lopputulosta voidaan ennakoida, mutta ne eivät aina anna kyllin realistista kuvaa asiasta. Usein potilas kysyykin suoraan, mitä kannattaisi tehdä. Tällöin painotan luonnollisuutta. On järkevämpää suorittaa esimerkiksi luonnonmukainen kasvojen kohotus kuin sellainen, jonka seurauksena on helposti ympäristön havaittavissa oleva ylikireä ilme. Vähemmän on toisin sanoen enemmän, kertoo Plastiikkakirurgi, kirurgian erikoislääkäri Stephan Dietz Töölön Mehiläisestä

- Jokainen tapaus on tutkittava mahdollisimman objektiivisesti. Tärkeintä on löytää oikea ratkaisu potilaan henkilökohtaiseen ongelmaan. Ei pitäisi lähteä ’soitellen sotaan’. Potilaalle annetaan usein mahdollisuus toiseen tai kolmanteenkin plastiikkakirurgiseen konsultaatioon ennen mahdollista leikkausta. Joskus kannattaa edetä pienin askelin, vaikkapa injektiohoidoin. Tällöin puhutaan esimerkiksi hyaluronihappohoidosta tai botuliinipistoksista, jotka oikein suoritettuina ovat erittäin turvallisia, Dietz sanoo.

- Potilaan toiveet on otettava huomioon, ja sen jälkeen hänelle on kerrottava, mikä on realistisesti mahdollista saavuttaa. Yhteisymmärryksessä potilaan kanssa sovitaan toimenpiteestä. Näin myös vältytään mahdolliselta leikkauskierteeltä, joka saattaa syntyä potilaan todetessa, ettei lopputulos ehkä vastaakaan hänen odotuksiaan. Potilaan kuuluu myös tietää toimenpiteeseen liittyvät riskit, nekin, jotka pahimmillaan voivat toteutua, Dietz summaa.