Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri toteuttaa kasvojen ja kehon ulkomuotoa ja toimintaa parantavia hoitoja ja leikkauksia.

Varaa aika plastiikkakirurgille

Mitä plastiikkakirurgi tekee?

Plastiikkakirurgin työ voi olla korjaavaa, esimerkiksi vamman tai palovamman korjausta. Korjaavaa plastiikkakirurgiaa tarvitaan myös synnynnäisten kehityshäiriöiden korjaamisessa ja pehmytkudostulehdusten hoidossa.

Palauttava plastiikkakirurgia korjaa raskauden tai imetyksen aiheuttamia muutoksia vartalossa tai rinnoissa.

Plastiikkakirurgia voi olla myös esteettistä eli ulkonäköä muokkaavaa. Esteettisellä plastiikkakirurgialla voidaan korjata esimerkiksi ikääntymisen merkkejä. Esteettisen kirurgian toimenpiteitä ovat esimerkiksi pistoshoidot, rasvaimut ja kasvojen kohotukset.

Mehiläisen plastiikkakirurgit tekevät tiivistä yhteistyötä haavanhoitotiimin kanssa. Meiltä löytyy hyvä asiantuntemus vaikeiden haavojen, arpien ja esimerkiksi palovammojen hoitoon.

Milloin plastiikkakirurgille?

Plastiikkakirurgille kannattaa hakeutua, jos kehon tai kasvojen haitta vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Esimerkiksi raskaat silmäluomet voivat aiheuttaa päänsärkyä ja vaikeuttaa näkemistä.

Kun jokin ominaisuus ulkonäössä haittaa jatkuvasti, esteettinen toimenpide voi parantaa elämänlaatua.

Hakeutuminen plastiikkakirurgin vastaanotolle

Jos vasta harkitset plastiikkakirurgista toimenpidettä tai pohdit useamman toimenpiteen välillä, kannattaa varata 30 minuutin vastaanottoaika. Konsultaatiokäynnillä on hyvä kertoa omat toiveet, joiden perusteella lääkäri antaa tietoa eri hoitovaihtoehdoista.

Varaa aika plastiikkakirurgille

Varaa plastiikkakirurgille 60 minuutin suunnitteluaika, mikäli haluat laajaa ja syvällistä tietoa erilaisista hoidon mahdollisuuksista tai tiedät jo valmiiksi, mihin toimenpiteeseen haluat. Suunnittelukäynnillä sovitaan jatkosta lääkärin kanssa. Pidemmän ajan varaamiseksi voit varata peräkkäiset ajat.

Varaa aika plastiikkakirurgille

Plastiikkakirurgisten operaatioiden suunnitteluun kannattaa varata runsaasti aikaa. On hyödyllistä käydä avointa keskustelua lääkärin kanssa omista toiveista ja arvioida mahdollisuuksia realistisesti. Hoitava lääkäri osaa antaa ammattilaisen arvion, millä keinoilla päästään mahdollisimman hyvään lopputuloksen.

Varaa aika plastiikkakirurgille Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla Mehiläisen asiakaspalveluun 010 414 00 (0,084 €/min).

Tutustu Mehiläisen ammattitaitoisiin plastiikkakirurgeihin.

Asiantuntijana plastiikkakirurgian erikoislääkäri Stephan Dietz.

Asiantuntijat ja toimipisteet

Stephan Dietz
Plastiikkakirurgi,kirurgian erikoislääkäri
9.7
Timo Halonen
LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Sarianna Joukainen
LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Terhi Järvinen
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
9.6

Lisää aiheesta