Huolehdimme terveydestäsi ja olemme tukenasi – myös näinä poikkeuksellisina aikoina

Blogi 18.5.2018

Mehiläisellä palvelemme sinua myös näinä poikkeuksellisina aikoina sekä lääkärikeskuksissamme että etänä. Yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ovat auki. Eri erikoisalojen terveydenhuollon ammattilaisemme, mukaan lukien Hammas Mehiläinen, palvelevat normaalisti. Samalla valmistaudumme toimimaan yhteistyössä julkisen terveydenhuollon kanssa kaikkien suomalaisten parhaaksi.

Koronaviruspandemian aikana haluamme huolehtia siitä, että myös muut huomiota vaativat terveysasiat voit hoitaa meillä normaalisti eikä esimerkiksi sydänperäisten oireiden selvittely viivästy. Pyrimme turvaamaan tarpeelliset vastaanottokäynnit, jatkotutkimukset ja toimenpiteet aina tilanteen sallimalla tavalla.

Olemme määritelleet toimintaohjeet, joiden avulla pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme koronavirustartunnoilta ja muilta taudinaiheuttajilta infektiokauden aikana. Jos tarvitset hoito-ohjeita hengitystieinfektion oireisiin, asioithan ensisijaisesti Digiklinikallamme tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 414 00 (0,084 €/min). Digiklinikalta tai asiakaspalvelustamme saat tarvittaessa ohjeet jatkohoitoon hakeutumiseen.

Jos oireesi ovat lievät, voit turvallisesti hoitaa niitä kotikonstein. Jos kuulut koronavirustartunnan kannalta riskiryhmään ja erityisesti, jos olet yli 70-vuotias, toivomme, että varaat ensisijaisesti meille puhelinajan ja arvioit sinua hoitavan asiantuntijan kanssa yhdessä vastaanottokäynnin tarpeellisuutta.

On monia terveyteen liittyviä tilanteita ja huolia, jotka meidän on poikkeustilanteen vallitessakin hoidettava. Sinun on hyvä tietää, että autamme, huolehdimme ja olemme tukenasi myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Pidetään huolta toisistamme!

Blogitekstin ovat kirjoittaneet Mehiläisen lääkärikeskusten toimialajohtaja Anssi Hartiala ja johtava lääkäri Iiro Heikkilä.

Lisää aiheesta