Mehiläinen avaa 30-paikkaisen ikääntyneiden palvelukodin Kemiin

Lehdistötiedote 21.1.2019

Hoiva Mehiläisen uusi palvelukoti Mainiokoti Vihtori avataan 21.1.2019 Kemissä. Mainiokoti Vihtori tarjoaa kodin ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille.

Mainiokoti Vihtorin palvelukokonaisuuden suunnittelussa on huomioitu alusta saakka ikääntyneiden, heidän läheistensä sekä Kemin kaupungin työntekijöiden toiveet ja tarpeet.

- On ollut hienoa olla luomassa uutta palvelukokonaisuutta ikääntyneille yhdessä Kemin kaupungin ja sen ympäristökuntien kanssa, kertoo Hoiva Mehiläisen palvelujohtaja Teija Lehtiniemi.

Mainiokoti Vihtorin arjessa näkyvät luonnonläheisyys, kuntouttava- ja yksilöllinen hoito, yhteisöllinen tekeminen ja osallisuus sekä maistuva lähellä tehty ruoka.

- Mainiokoti Vihtorin avaaminen on innostavaa. On hienoa olla mukana rakentamassa ikäihmisille elämänmakuista kotia loppuelämäksi. Tiimimme koostuu aidoista ja välittävistä ammattilaisista. Heidän kanssaan on ilo lähteä luomaan uutta palvelua, kuvailee yksikön toimintaa johtava esimies Sari Holappa.

Mainiokoti Vihtori on rakennettu Keco Oy:n kestävän kehityksen hoivakonseptin mukaisesti hengittävistä sekä ekologisista materiaaleista. Mainiokoti Vihtori sijaitsee Tervaharjun kaupunginosassa osoitteessa Rovankatu 1.