Nita Keisala

Hammaslääkäri

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Oulun Yliopistosta ja työskennellyt useamman vuoden ajan julkisella sektorilla. Olen luonteeltani empaattinen ja tavoitteenani on olla sellainen hammaslääkäri, jota ei tarvitse pelätä. Hoidan potilaitani kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti pyrkien mahdollisimman kivuttomaan hoitoon asiakkaan toiveita kuunnellen. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita. Teen työni rauhallisin ja varmoin ottein ja koen tärkeänä selostaa hoitotoimenpiteet, josta olenkin saanut pelkopotilailtani kiitosta.

Tarjoan perushoitoa laajalti mukaan lukien tarkastukset, paikkaukset, iensairauksien hoidot, juurihoidot, hampaan poistot, hammassäryn hoito, purentavaivat ja irtoprotetiikka. Hoidan mielelläni myös päivystyksellisiä oikomishoidon ongelmia. Tavoitteenani on tehdä mahdollisimman kokonaisvaltaista ja hyvää hoitoa uusimpien suositusten mukaisesti.

Vapaa-ajalla sydäntäni lähellä on viettää aikaa perheeni ja kahden koiramme kanssa.

Koetko voimakasta hammashoitopelkoa? Minulle voit varata hammashoitoa pelkäävän tarkastuksen, jossa pelkosi huomioimiseen on varattu tavallista enemmän aikaa. Tarkastuksen aluksi kartoitamme pelkoasi ja ratkaisuja yhdessä keskustellen, sekä yksinkertaisen kyselyn avulla.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Käyntiosoite:
Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteydessä CityPihalla.
Hammas Mehiläinen Seinäjoki
Kauppakatu 1, 2.krs.
60100 Seinäjoki

Nettiajanvaraus: www.hammasmehilainen.fi
Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen seinajoki@mehilainen.fi

Tutkinnot

  • Hammaslääkäri

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Hammastarkastus
  • Hampaan paikkaus

Toimipisteet

Hammas Mehiläinen Seinäjoki
Kauppakatu 1, 2.krs
Puhelin, Ajanvaraus010 273 8000Hinta 0,084 €/min