Mira Svahn-Airos

Työterveyshoitaja
Asiakasarvio 9.5
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Työterveyshoitajana olen työterveyshuollon työterveyshuoltopalveluiden koordinoija ja toteuttaja. Huolehdin työterveyshuollon prosessien toteutumisesta eli toteutan työpaikkaselvityksiä, terveystarkastuksia, terveysneuvontaa, ensiapuvalmiuden suunnittelua, työterveyshuoltopainotteista sairaanhoitoa. Lisäksi työterveyshoitajana edistän ja seuraan työntekijöiden ja työyhteisöjen työkykyä itsenäisesti sekä yhteistyössä muiden ammattihenkilöiden ja tarvittavien asiantuntijoiden kanssa kehittäen työterveysyhteistyötä työpaikan tarpeiden mukaan.

Terveystarkastukset toteutetaan kunkin työpaikan kanssa tehdyn työterveyshuollon toimintasuunnitelman mukaan ja ne ovat osa työterveyshuollon kokonaisuutta.

Aikaa varataan terveystarkastukseen 1h, jos esimerkiksi mukana kuulo niin 1.5h

Niiden tavoitteena on: - työperäisten sairauksien tai oireiden tunnistaminen ja ennaltaehkäisy terveyden, työ- ja toimintakyvyn sekä voimavarojen arviointi, edistäminen ja ylläpitäminen - tietojen hankkiminen työstä, työolosuhteista ja työyhteisön toimivuudesta - tietojen antaminen työhön liittyvistä terveysvaaroista ja -haitoista sekä henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta niiden välttämiseksi - mahdollisimman varhainen hoito- ja kuntoutustarpeen selvittäminen

Lisäksi toimin työterveydessä mielialavalmentajana. Mielialavalmentajalta saat matalan kynnyksen keskusteluapua. Joskus yksikin keskusteluhetki mielialavalmentajan kanssa riittää, mutta tarvittaessa mielialavalmentajan tuki voi jatkua pidempäänkin. Mielialavalmentajan vastaanotolle tullaan useimmiten työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähettämänä, mutta ajan vastaanotolle voi varata myös ilman lähetettä.

Mielialavalmennuksen ensimmäiselle käynnille varaa aikaa 1h15min-1.5h/ käynti.

Ajanvarausohje

Aikojen varaamisessa kannattaa huomioida, että:

Mieleen liittyviin käynteihin varataan aikaa 30min-1h
Korvahuuhtelut 30min
Rokotteet 15min
Pistokset 30min
Ompeleet ja hakaset 30min
Sairaskäynnit 30min
Työkykytarkastukset 1h
Huumaustestausohjaus 30min
Mielialavalmennus 1h15min
Teen myös etävastaanottoa ja videovastaanottoa

Tervetuloa vastaanotolle!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Työterveyshoitaja
 • Työterveyshuollon pätevyys

Kiinnostuksen kohteet

 • Työkyky
 • Työperäiset vaivat
 • Työhyvinvointi
 • Työurien pidentäminen
 • Työterveys

Tutkinnot

 • Terveydenhoitaja
 • Sairaanhoitaja Amk
 • Mielialavalmentaja

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Punkkirokotus
  Hinta-arvio 68.60-71.40 € (*68.60-71.40 €)