Maria Mäensalo

Psykoterapiakoulutettava
Ei ota uusia Kela-asiakkaita

Terapeuttina jäsennän aktiivisesti käynneillämme miten olen nähnyt ja kuullut sinut. Oma tapani olla kanssasi vuorovaikutuksessa on avoin, sinua kunnioittava, ilman roolia asiantuntijuudesta. Tärkeitä arvoja itselleni ovat hyväksyntä, kunnioittaminen, lempeys, sekä ymmärrys. Nämä arvot ja tavat olla kontaktissa toisiin ihmisiin ohjaavat minua työssäni, kun olemme sinun elämäsi äärellä.

Painopisteemme on nykyhetkessä, mutta matkassamme sekä tietoisuudessamme on mukana sinun menneisyytesi tapahtumat sekä ihmissuhteet.

Olen kognitiivis-analyyttisessa aikuisten ja nuorten psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun 2024 vuoden lopulla. Lisäksi olen käynyt EMDR1-koulutuksen, joten pystymme myös työskentelemään tässä vaiheessa selkeä rajaisten traumojen parissa. Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja olen työskennellyt noin 10 vuotta akuuttipsykiatrian parissa.

Syvennän syksyllä 2023 osaamistani psykofyysisen psykoterapian maailmaan. Koen ihmisen kokonaisuutena ja haluan pystyä huomioimaan myös kehollisuuden perinteisen keskustelevan psykoterapian lisäksi.

Voimme tavata yksittäisten käyntien merkeissä tai pidemmän terapiasuhteen parissa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykoterapia, erikoistuva

Kiinnostuksen kohteet

  • Psykoterapia
  • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
  • Mielenterveys

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Palvelut

  • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  • Mindfulness- tai rentoutusohjaus

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Turku Humalistonkatu
Humalistonkatu 7 b A, 2. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
    Hinta-arvio 77.80 € (*77.80 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.