Katariina Place

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Ammatinharjoittaja

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.

Hoidan vastaanotollani kaiken ikäisiä potilaita aina ensimmäisestä gynekologikäynnistä alkaen. Toimin päätyössäni HUS Porvoon sairaalassa, jossa hoidan sekä gynekologisia että raskaana olevia potilaita. Erityisvastuualueeni on äitiyspoliklinikka, ja teen tutkimustyötä synnytyksen käynnistyksestä. Raskausaiheet ovatkin erityisen lähellä sydäntäni, ja autan mielelläni raskauden suunnitteluun ja sen seurantaan liittyvissä ongelmissa. Voimme vastaanotolla myös tarkistaa ultraäänellä vauvan hyvinvoinnin merkit ja tehdä painoarvion (en tee seulaultraääniä). Vastaanotolleni voi tulla myös, jos synnytys pelottaa (mieluiten tupla-aika) tai kaipaat apua synnytykseen valmistautumiseen. Synnytyksen jälkitarkastus ja jälkikeskustelukin hoituvat vastaanotollani (sairaalan paperit mukaan).

Raskauden ehkäisyn vivahteet ovat myös minulle tuttuja, ja vastaanotollani voimme pohtia yhdessä sopivia vaihtoehtoja tähän. Ehkäisykierukoiden ja kapseleiden asetukset ja poistot hoituvat tietysti myös.

Runsaiden, epäsäännöllisten, tai kivuliaiden kuukautisten hoito on minulle tuttua, ja vastaanotoltani voit saada arvion ja avun myös esim. laskeumaoireiden, vaihdevuosioireiden tai alavatsakipujen hoitoon.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Gynekologi

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, sujuva

Palvelut

 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
 • Varhaisraskauden ultraääni (lisäksi veloitetaan aikaperusteinen lääkäripalkkio)

Toimipisteet

Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskus
Näsin Koulukatu 2
Avoinna tänään
09:00 - 13:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
  Hinta-arvio 134.80 € (*118.80 €)
 • Varhaisraskauden ultraääni (lisäksi veloitetaan aikaperusteinen lääkäripalkkio)
  Hinta-arvio 151.00 € (*151.00 €)
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
  Hinta-arvio 152.80 € (*136.80 €)