Anna Suutari

Psykologi

Olen psykologi, jonka sydäntä lähellä on lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentely. Työssäni pidän tärkeänä yksilöiden ja perheiden itsetuntemuksen, ymmärryksen ja hyvinvoinnin lisäämistä. Asiakkaiden huolien ja vaikeuksien kartoittamisen sekä helpottamisen ohella vähintään yhtä tärkeää minulle on vahvuuksien löytäminen ja niiden hyödyntäminen arjessa.

Ydinosaamistani ovat lasten ja nuorten tunne-elämän ja yksilöllisen kokemusmaailman tutkiminen, tiedonkäsittelytaitojen kartoittaminen sekä oppimisvaikeuksien ja kehityksellisten vaikeuksien arviointi ja tukitoimien suunnittelu. Tutkimustyön lisäksi otan vastaan lapsia ja nuoria tukikäynneille sekä ohjaan ja neuvon perheitä lasten ja nuorten kehitysvaiheissa, tunteiden säätelyn haasteissa sekä vanhempien ja lasten vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä asioista.

Työkokemusta olen ammentanut erikoissairaanhoidosta lastenpsykiatrialta, lasten ja nuorten oikeuspsykiatrialta sekä lapsille, nuorille ja perheille suunnatuista kolmannen sektorin matalan kynnyksen palveluista. Teen mielelläni yhteistyötä päiväkotien, koulujen ja muiden lasten, nuorten ja perheiden verkostojen kanssa sopivien tukitoimien suunnittelemiseksi.

Työtäni teen lempeällä ja terapeuttisella otteella asiakasta kuunnellen ja arvostaen.

Ajanvarausohje

Yhteydenotot asiakaskoordinaattorin kautta puh. 050 449 7739 tai sähköpostites oulu.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Oulu
Uusikatu 53
Puhelin, Ajanvaraus050 449 7739Hinta 0,084 €/min