Jutan tarina

Jutalla on ollut toistuva ylähengitystietulehdus. Heti, kun hän saa nuhan, se menee keuhkoihin ja poskionteloihin. Sairausloman sijaan Jutta sai apua vaivaansa ja mopon hoito-ohjeita kaupan päälle.

Terveydenhoitoa ja välittämistä

Terveydenhuollon työntekijöiden ammattitaitoon kuuluu sairauksien hoidon lisäksi hyvä asiakaspalvelu. Sen lisäksi, että he tutkivat, diagnosoivat sekä hoitavat, hälventävät he asiakkaan huolta, pelkoa ja epävarmuutta. Asiakaskokemus on kympin arvoinen silloin, kun henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys saavat asiakkaan kokemaan, että hänestä välitetään, häntä kuunnellaan ja hänen terveytensä kohenee.

Yleislääkäriltä apua moneen vaivaan

Yleislääkärin puoleen voi kääntyä monessa eri vaivassa. Hyvän yleislääkärin osaamiseen kuuluu se, että hän osaa tunnistaa ja hoitaa ilman suuria ja kalliita erityistutkimuksia useimmat tavalliset oireet ja sairaudet. Toisaalta hän myös pystyy erottamaan joukosta epätyypilliset, vaikeat tai muuten huolestuttavat oireet ja löydökset. Yleislääkärin vastaanotolle ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapset, työssäkäyvät sekä eläkeläiset.

Useimpiin elämää rajoittaviin terveysongelmiin löytyy ratkaisu. Mehiläisen asiantuntevat lääkärit varmistavat, että saat parhaan hoidon kaikissa tilanteissa. Jos terveysasiat mietityttävät, ota yhteyttä.

toukokuu 2022viikko 21