Mehiläinen HeiaHeia -hyvinvointisovellus henkilöstön hyvinvoinnin edistäjänä

Mehiläisen ja HeiaHeian yhteistyö mahdollistaa koko henkilöstön kattavien hyvinvointiohjelmien rakentamisen seurantadatan pohjalta. Sähköiset terveys- ja hyvinvointikartoitukset yhdistettynä hyvinvointiteknologiaan tarjoaa henkilöstölle ainutlaatuisen tavan seurata omaa ja kollegoiden aktiivisuutta ja hyödyntää valmiita valmennusohjelmia omatoimisessa harjoittelussa. Yritykselle ohjelma mahdollistaa tavan kannustaa henkilöstöä aktiiviseen liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin sekä kerätä arvokasta tietoa työhyvinvoinnin eri osa-alueista työyhteisössä. 

 

  • Yksilötasolla HeiaHeia mahdollistaa myös hieman edistyneempien työkalujen käytön harjoitusten kirjauksessa ja analysoinnissa. Henkilökohtaisia tilastoja voi seurata helposti  treenitilaston ja treenilokin avulla. Ohjelma mahdollistaa myös valikoitujen tietojen jakamisen muiden kanssa ja ystävien kannustamisen.

  • Seurantadata tarjoaa yritysjohdolle hyödyllistä tietoa henkilöstön jaksamisesta, hyvinvoinnista ja työtyytyväisyydestä. Tulosten perusteella yritykselle voidaan tarvittaessa ehdottaa korjaavia toimenpiteitä. Lisäksi seurantadata mahdollistaa vertailun muihin toimialan yrityksiin luoden samalla pohjan työhyvinvoinnin kehitysohjelman rakentamiselle.

 

Työhyvinvoinnin kokonaisnäkymä mahdollistaa kytevien ongelmien ennaltaehkäisyn. Samalla työntekijöille pystytään tarjoamaan aiempaa kattavampia ja tarkemmin kohdennettuja hyvinvointipalveluita perustyöterveydenhuollon rinnalla.

Mehiläinen HeiaHeia:n edut

  • On nopea ja helppo ottaa käyttöön!
  • Lisää hyvinvointia: 75 % osallistujista kokee hyvinvointinsa lisääntyneen.
  • Lisää yhteishenkeä: 80 % osallistujista kokee yhteishengen parantuneen.
  • Sisältää Mehiläisen asiantuntijoiden terveysvinkkejä, videoita ja ohjelmia sekä monipuolisia hyvinvointiteemoja ja kampanjoita.
  • Mahdollistaa ryhmämuotoisen ohjauksen.

HeiaHeia-palvelu yrityksellesi?

Kiinnostuitko? Täytä tarjouspyyntö verkossa, juttele kanssamme chatissä tai ota yhteyttä myynnin asiantuntijoihimme! Autamme löytämään yrityksellesi sopivan mallin.