Turun Tapaturmapäivystys

Tapaturmapäivystys Turussa: Kauppiaiskatu ja NEO

Tapaturmapäivystystä Turussa tarjoavat Mehiläinen Kauppiaiskatu, sekä Mehiläinen NEO. Molemmat ovat ortopedisiä ja kirurgisia tapaturmapäivystyksiä ja täyden palvelun toimipaikkoja. Päivystys on tarkoitettu kaikille – lapsille, aikuisille, urheilijoille ja ikääntyneille!

Milloin tapaturmapäivystykseen?

Päivystyksessä tapaturmatiimi hoitaa työ-, liikenne- ja vapaa-ajan tapaturmat sekä urheiluvammat. Esimerkiksi:

  • Kirurgiset ja ortopediset akuutit vammat
  • Akuutit vatsakivut
  • Murtumat
  • Haavat
  • Palovammat
  • Hammastapaturmat (vain Mehiläinen NEO)

Tarvittavat laboratorio- ja kuvantamistutkimukset on mahdollista tehdä käynnin yhteydessä. Mahdollinen vamman vaatima leikkaushoito järjestyy Mehiläinen NEOn tiloissa tapaturmatiimin toimesta jälkihoitoon ja kuntoutukseen saakka.

Tapaturmapäivystyksessä ei hoideta runsaasti vuotavia haavoja tai avomurtumia. Hätätilanteissa soitathan siis hätänumeroon 112.

Milloin päivystys on auki?

Tapaturmapäivystys Kauppiaskatu

Katso aukioloajat toimipisteen sivuilta

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen tai kiireellisissä tapauksissa voi saapua ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme ajan varaamista:


Tapaturmapäivystys NEO

Katso aukioloajat toimipisteen sivuilta

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen tai kiireellisissä tapauksissa voi saapua ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme ajan varaamista. Hammaslääkäripäivystys vain ajanvarauksella

Huomioithan, että jos kyseessä jokin muu asia kuin tapaturma, esimerkiksi äkillinen sairastuminen, voit varata ajan myös Yleislääkäripäivystykseen.

Tapaturmapäivystyksessä asiantuntevaa traumaosaamista

Kaikilla tapaturmapäivystyksen asiantuntijoilla on ortopedian ja traumatologian osaamista, eli päivystäjät ovat ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä tai erikoistuvia lääkäreitä. Esimerkiksi Mehiläinen NEO:ssa päivystävät kokeneet hammaslääkärit, yleis- ja erikoislääkärit sekä tapaturmien hoitoon erikoistunut kirurgi.

lokakuu 2022viikko 40