Tampereen tapaturmapäivystys

Tampereen akuutti- ja tapaturmapäivystyksessä hoidetaan akuutit sairastumiset ja vammat. Päivystyksessä hoidamme myös työ-, liikenne- ja vapaa-ajan tapaturmat sekä urheiluvammat

Milloin Akuutti- ja tapaturmapäivystykseen?

Päivystyksessä kokeneet yleislääkärit hoitavat niin aikuisten kuin lasten akuuttisairauksia, tapaturmia ja urheiluvammoja. Tarvittaessa jatkohoito voidaan hoitaa sujuvasti erikoislääkärin toimesta. Toimipaikkamme on täyden palvelun toimipaikka. Päivystys on tarkoitettu kaikille – lapsille, aikuisille, urheilijoille ja ikääntyneille!

Tapaturmapäivystyksessä hoidetaan esimerkiksi seuraavat vammat:

  • Venähdykset ja nyrjähdykset
  • Murtumat
  • Haavat
  • Palovammat
  • Hammastapaturmat
  • Pistovammat

Tarvittavat laboratorio- ja kuvantamistutkimukset ovat mahdollista tehdä käynnin yhteydessä laboratorion ja röntgenin ollessa avoinna. Mahdollinen vamman vaatima leikkaushoito hoituu sairaalassamme. Tapaturmien sattuessa myös hammaslääkäriasemamme palvelut ovat käytössä.

Tapaturmapäivystyksessä ei hoideta runsaasti vuotavia haavoja tai avomurtumia. Hätätilanteissa soitathan siis hätänumeroon 112.

Huomioithan, että jos kyseessä on jokin muu asia kuin tapaturma, esimerkiksi äkillinen sairastuminen, voit varata ajan myös Yleislääkäripäivystykseen.

Milloin päivystys on auki?

Katso aukioloajat toimipisteen sivuilta.

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen:

Tampereen Akuutti- ja Tapaturmapäivystyksessä päivystävät kokeneet yleislääkärit, ortopedit ja käsikirurgit.

heinäkuu 2022viikko 27