Susanna Vilkman

Työfysioterapeutti

Pyrin työssäni huomioimaan työikäisen ihmisen kokonaisuutena eri elämäntilanteet huomioiden. Toiminnallani pyrin edistämään yhteistyössä työntekijän kanssa hänen toimintakykyään ja ennaltaehkäisemään fyysisen toimintakyvyn alenemaaa ja siitä seuraavaa mahdollista työkyvyn heikkenemistä.

Pyrin kuuntelemaan työntekijää tarkasti ymmärtääkseni hänen tilanteensa ja antamaan ohjauksessa ja neuvonnassa yksilöllisiä ohjeita toiminta- ja työkyvyn tukemiseksi. Teen vastaanotollani fyysisen toimintakyvyn arviointeja ja yrityksen kanssa sovitulla tavalla myös kuntotestauksia. Teen myös yrityksiin ohjauskäyntejä yksilölle tai ryhmälle, pidän tarvittaessa luentoja ja ergonomiaan liittyviä tietoiskuja sekä teen ergonomia tarkastuksia ja näyttöpäätelasimittauksia näyttöpäätelasien hankintaprosessiin liittyen.

Autan myös mielelläni yrityksiä ergonomiaratkaisujen kehittämisessä ja työtilojen ja -välineiden suunnittelussa.

Voit varata ajan työfysioterapeutin vastaanotolle ilman työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetettä tuki-ja liikuntaelin oireisiin, työn fyysisiin kuormitustekijöihin sekä ergonomisiin asioihin liittyen.

Varaathan soittoajan ensin jos asiasi koskee työpisteen ergonomian tarkastusta ja työnäkömittauksia tai olet tulossa fyysisen kunnon testaukseen, jolloin sovitaan tarkemmat ajankohdat yhdessä.

Anvisningar för tidsbokning

Työfysioterapeutin vastaanotolle voit varata ajan ilman työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetettä vuoden 2022 lakimuutoksen jälkeen.
Jos tarvitset ajanvarauksen testausta varten, varaa minulle soittoaika niin sovitaan aika puhelimitse.
Fyysisen toimintakyvyn arvioon/ työkykyarvioon varattava aikaa 2 tuntia.

Specialområde och speicalkompetens

  • Företagsfysioterapeut

Intresseområden

  • Kinesioteippaus

Utbildning och titel

  • Fysioterapeut
  • Företagsfysioterapeut

Språkkunskap

  • tyska, flytande

Tjänster

  • FMS -testaus työterveydessä
  • Poliisin työkuntotestaus

Verksamhetsställen

Mehiläinen Lahti
Sibeliuksenkatu 6 C
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min