Sanni Nevalainen

Psykoterapiakoulutettava, Psykologi
Ei ota uusia Kela-asiakkaita

Olen koulutukseltani erikoispsykologi ja opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi (integratiivinen suuntaus, valmistuminen 2026). Psykologina olen tehnyt töitä kaiken ikäisten parissa. Aiempaa työkokemusta on sekä terapeuttisesta että neuropsykologisesti painottuneesta työstä. Olen työskennellyt mm. psykiatrialla, perheneuvolassa, opiskeluhuollossa sekä kuntoutuksen parissa. Voit varata aikaa lyhytterapiaan. Lisäksi on mahdollista sopia koulutuspsykoterapiasta, jonka kesto suunnitellaan yksilöllisesti ja josta voit halutessasi kysyä lisätietoa (sanni.nevalainen@mehilainen.fi). Vastaanotolla voimme yhdessä pohtia ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi. Terapeuttina olen rauhallinen, empaattinen, aktiivinen ja tutkiva. Pidän tärkeänä lämminhenkistä ja luottamuksellista yhteistyösuhdetta, jossa on turvallista jakaa vaikeitakin asioita.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ta kontakt

Anvisningar för tidsbokning

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Specialområde och speicalkompetens

 • Psykologi
 • Psykoterapi

Intresseområden

 • Psykiska problem/mental ork
 • Mental hälsa

Utbildning och titel

 • Psykologi

Språkkunskap

 • finska, modersmål

Tjänster

 • Korttidsterapi, privat kund
 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning

Verksamhetsställen

Mehiläinen Pori
Kuninkaantie 3
Öppet idag
08:00 - 16:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning
  Prisberäkning 77.80 € (*77.80 €)
 • Korttidsterapi, privat kund
  Prisberäkning 115.80 € (*115.80 €)

Ta kontakt

Du kan lämna en kontaktbegäran till en expert. Skriv inte konfidentiella patientuppgifter i meddelandet.