Pauliina Salivirta-Airaksinen

Psykoterapiakoulutettava, Psykologi
Ei ota uusia Kela-asiakkaita

Olen psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava (v. 2022-2025) ja otan vastaan aikuisia, itsemaksavia koulutuspsykoterapia-asiakkaita sekä lyhytterapia-asiakkaita. Huom! ei työterveyden vastaanottokäyntejä.

Terapiasuuntaukseni on kognitiivinen psykoterapia, joten työskentelyn keskiössä ovat ihmisen uskomukset, ajatukset sekä tunteet. Työtapaani kuvaa erilaisten ihmisten ja elämäntilanteiden kunnioitus, myötätuntokeskeisyys sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaan kanssa.

Voin auttaa ahdistuneisuuteen, mielialaan ja kuormittaviin elämäntilanteisiin liittyvissä kysymyksissä tai käsitellä kanssasi erilaisia työelämän ongelmatilanteita, joista minulla on työterveyspsykologina paljon työkokemusta. Laadimme koulutuspsykoterapiassa tai lyhytterapiassa hyvinvointiasi vahvistavia tavoitteita ja pyrimme yhdessä löytämään keinoja niiden saavuttamiseksi.

Koulutuspsykoterapia on hinnaltaan edullisempaa kuin valmistuneen psykoterapeutin tarjoama ja sen kesto voi olla 10-40 tapaamiskertaa. Koulutuspsykoterapiaan liittyvistä asioista sovitaan yhdessä ensimmäisellä arviointikäynnillä. Lyhytterapiassa taas muutamakin käynti saattaa riittää viemään sinua eteenpäin.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Ta kontakt

Anvisningar för tidsbokning

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Specialområde och speicalkompetens

 • Psykologi
 • Psykoterapi

Intresseområden

 • Psykiska problem/mental ork
 • Mental hälsa
 • Självutveckling

Utbildning och titel

 • Psykologi

Språkkunskap

 • finska, modersmål

Tjänster

 • Korttidsterapi, privat kund
 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning

Verksamhetsställen

Mehiläinen Jyväskylä
Kauppakatu 35
Öppet idag
08:00 - 20:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning
  Prisberäkning 52.8 € (*52.8 €)
 • Korttidsterapi, privat kund
  Prisberäkning 110.8 € (*110.8 €)

Ta kontakt

Du kan lämna en kontaktbegäran till en expert. Skriv inte konfidentiella patientuppgifter i meddelandet.