Outi Aunula

Työfysioterapeutti
Kundbetyg 9.7
24 mån. medeltal då över 25 st svar finns

Hei!

Olen toiminut työfysioterapeuttina Mehiläisessä v. 2019 lähtien. Tätä ennen olen toiminut fysioterapeuttina (työfysioterapeuttina) kunnallisella ja yksityisellä puolella yli 20 v. ajan. Olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelinoireisten asiakkaiden kanssa. Minulla on kokemusta myös leikkausten pre- ja postoperatiivisesta kuntoutuksesta.

Nykyisessä työssäni hoidan työterveyshuollon asiakkaita vastaanotolla ja teen yhteistyötä työterveyshuollon tiimin sekä työntekijän ja työnantajien/yritysten kanssa. Vastaan tiimissä työn fyysisistä ja ergonomisista kuormitustekijöistä kohdistuen yksilöön sekä työympäristöön.

Yksilövastaanotolla arvioin asiakkaan työ- ja toimintakykyä ja ohjaan/ neuvon keinoja sen parantumiseksi. Lisäksi tutkin ja arvioin olemassa olevan tuki- ja liikuntaelinvaivan syytä ja keinoja sen parantumiseksi. Ohjaan omaharjoitteet ja/tai jatkohoidon tarpeen. Vaivojen ennaltaehkäisy on tärkeää. Tarvittaessa arvioin ja ohjaan työpaikallasi myös työergonomiaa ja yhdessä mietimme parannusehdotuksia työn fyysisten kuormitustekijöiden vähentämiseksi. Tarvittaessa ohjaan sinulle esim. kuntosaliohjelman työ- ja toimintakyvyn tueksi.

Työni sisältää myös ryhmäohjausta esim. fyysisen kunnon ylläpitoon ja ergonomiaan liittyen, fyysien kunnon testausta, työpaikkaselvitykseen osallistumista jne.

Olen käynyt useita lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelinoireisiin liittyen mm. suoravastaanottokoulutuksen ja MDT-tutkinnon. Lisäksi olen käynyt elämäntapamuutoskouluttajan kurssin, jonka avulla voin kannustaa sinua elämäntapamuutokseen liikunnan ja ravinnonkin osalta.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista unohtamatta myös henkistä hyvinvointia, jota myös liikunta tukee. Yritän ohjata ja kannustaa pitämään kunnosta huolta niillä resursseilla mitä meillä kullakin nykyisessä elämäntilanteessa on!

Voit varata ajan suoraan minulle työterveyshuollon asiakkaana!

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Specialområde och speicalkompetens

  • Företagsfysioterapeut

Intresseområden

  • Arbetsförmåga
  • Godartad lägesyrsel
  • Livsstilsförändring (motion och bantning)
  • Ryggbesvär och -skador
  • Problem i stöd- och rörelseorgan

Utbildning och titel

  • Företagsfysioterapeut
  • Fysioterapeut

Tjänster

  • Modellen TULE kuntoon
  • FMS -testaus työterveydessä

Verksamhetsställen

Mehiläinen Seinäjoki
Kauppakatu 1
Öppet idag
07:30 - 16:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min