Monica Kihl-Kokkola

Seksuaaliterapeutti/erityistaso NACS, kätilö

Olen Monica Kihl ja olen erityistason seksuaaliterapeutti-ja seksuaalineuvoja sekä kätilö. Seksologian parissa aloitin työni v.2012, kätilönä olen ollut jo v. 95 lähtien ja toimin Kymenlaakson keskussairaalan synnytyssalissa. Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja se muuttuu usein paljonkin sairauden tai trauman vuoksi. Esimerkiksi syöpä tai neurologinen sairaus voi vaikuttaa niin toimintakykyyn kuten myös henkiseen hyvinvointiin. Haluttomuus, parisuhde-ongelmat, lapsettomuus, erektio-ongelmat, seksi-addiktiot, yksinäisyys, ikääntyminen ja seksuaalinen väkivalta ovat esimerkkejä tapaamisten useista aiheista. Muutokset omassa kehossa ja mielessä liittyen seksuaalisuuteen, ovat usein vaikeita käsitellä ja pyrin auttamaan ja antamaan tietoa tilanteeseen liittyen. Osa asiakkaista tarvitsee vain neuvoja ja osalle tarjoan tarvittaessa pidempikestoista terapiaa. Tapaan asiakkaani aina hänen yksilöllisyyttä kunnioittaen, huomioiden seksuaalisuuden intiimisyyden ja arkuuden. Vastaanotollani käy nuoria juttelemassa seksi-elämän aloituksesta ja ehkäisystä, kuten myös ikääntyviä miettimässä millaista seksuaalisuutta keho vielä sallii, tavoitteena hyvinvointi. Ikärajaa ei siis ole. Voit tulla yksilö tai parikäynnille. Älä jää yksin ongelmasi kanssa!

Kätilötapaamiseen voit tulla keskustelemaan, kun suunnittelet raskautta ja joku asia mietityttää sinua. Pitkä ura kätilöntyöstä sekä synnytyspelkojen hoitamisesta mahdollistaa raskausajan ongelmien selvittämistä sekä henkilökohtaisen synnytysvalmennuksen antamisen. Myös vyöhyketerapian antaminen loppuraskaudessa supistusten aikaansaamiseksi on mahdollista. Tapaamisten määrä on sinun toiveiden mukainen. Kumppani tietenkin tervetullut mukaan!"

Ta kontakt

Anvisningar för tidsbokning

Seksuaaliterapiapotilaat.
Neuvonta tarkoitettu naisille, miehille,pariskunnille ja lapsille.Ikään katsomatta.
- Tekee yhteistyötä esim. syöpäpkl, synnystyspkl ja gyn.pkl kanssa
- synnytyspelot, rinta-ja kohdunpoistoleikkausten jälkitilat

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialområde och speicalkompetens

  • Sexualterapi

Utbildning och titel

  • Sexualterapeut

Språkkunskap

  • finska, modersmål

Tjänster

  • Sexualrådgivning
  • Sexual- och parterapi

Verksamhetsställen

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Öppet idag
08:00 - 19:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Ta kontakt

Du kan lämna en kontaktbegäran till en expert. Skriv inte konfidentiella patientuppgifter i meddelandet.