Meri Haahtela

Kätilö, imetysohjaaja, IBCLC

Varaathan ajan vauvan nimellä jos vauva on jo syntynyt.

Olen koulutukseltani kätilö, ensihoitaja, sairaanhoitaja ja IBCLC eli International Board Certified Lactation Consultant.

Olen toiminut aiemmin useita vuosia kätilönä HUS Kätilöopiston sairaalassa ja vuosina 2011-2014 HUS Naistensairaalan Imetyskoordinaattorina eli eräänlaisena kliinisenä asiantuntijana. Viimeiset pari vuotta olen päätyönäni toiminut Salon alueella ambulanssissa ensihoitaja jatkaen kätilön ja imetysohjaajan töitä sivutoimisesti.

Imetysohjaajana hoidan erilaisissa tilanteissa olevia perheitä ja eri ikäisiä vauvoja. Olen erikoistunut erityisesti haastavien imetystilanteiden ratkomiseen. Imetysohjaajan vastaanotolle voit tulla kaikenlaisten imetyksen haasteiden ja pulmatilanteiden kanssa. Imetysohjausta tarvitaan usein myös esimerkiksi kieli- ja huulijänneoperaatioiden jälkeen. Tällöin vastaanotolle tullaan lääkärin lähetteellä.

Teen sovittaessa myös kotikäyntejä.

Minulla on neljä lasta, joista vanhin asuu jo omillaan ja kuopus on vielä taapero. Vapaa-aikani kuluu pitkälti vapaaehtoistyössä Meripelastusseuran pelastusaluksilla ja merellisessä ensivastetoiminnassa sekä Punaisen Ristin ensiapuryhmätoiminnassa.

Specialområde och speicalkompetens

  • Sjukskötare

Utbildning och titel

  • Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap
  • Sjuksköterska YH
  • amningsinstruktör
  • IBCLC International Board Certified Lactation Consultant

Språkkunskap

  • finska, modersmål
  • engelska, arbetsspråk

Tjänster

Verksamhetsställen

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Öppet idag
08:00 - 21:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min