Laura Vuoristo

Fysioterapeutti

Toimin fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelin vaivojen parissa kaikenikäisille asiakkaille, yksilöittäin ja ryhmässä, niin arkiliikkujille, kuntoilijoille kuin urheilijoille. Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä juniorijalkapalloilijoiden kanssa (mm. lihastasapainokartoitukset ja fysiikkavalmennus) sekä juniori yleisurheilijoiden kanssa.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovatkin juuri urheilijat ja heidän vammojen ennaltaehkäisevä fysioterapia sekä jo olemassa olevien vammojen kuntoutus. Autan sinua myös ennen leikkausta ja leikkausten jälkeisessä fysioterapiassa (mm. lonkka-, polvi- ja nilkkaleikkaukset sekä ranne- ja kyynärpääleikkaukset).

Omasta lajitaustastani löytyy balettia, tennistä ja viimeisimpänä lajina triathlon. Nähdään vastaanotolla!
Osaamiseni:- jalkaterä, nilkka, polvi, lonkka, alaselkä, olkapää kuntoutus- olemassa olevien vaivojen / vammojen kuntoutus (akuutit vammat sekä rasitusvammat ym.)- leikkauksen jälkeinen kuntoutus (mm. jalkaterä, nilkka, polvi, lonkka, olkapää, kyynärpää, ranne)- ennaltaehkäisevä fysioterapia- lihastasapainokartoitukset ja harjoitusohjelman luominen tulosten pohjalta(mahdolliset lajivaatimukset huomioiden)

Specialområde och speicalkompetens

  • Fysioterapi

Intresseområden

  • Postoperativ fysioterapi
  • Idrotts- och belastningsskador

Språkkunskap

  • finska, arbetsspråk

Tjänster

  • Massage
  • Fysioterapiakäynti

Verksamhetsställen

Fysios Mehiläinen Turku Keskusta
Yliopistonkatu 19 A
Telefon, Tidsbokning010 237 7026Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 237 700Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min