Olen valmistunut 2013 lääketieteen lisensiaatiksi. Työkokemusta on kertynyt pääasiallisesti terveyskeskuksen vastaanottotyöstä, neuvolatyöstä ja kouluterveydenhuollosta, mutta myös lastentaudeilta, geriatriasta ja akuuttilääketieteestä. Erikoistun viimeistä vuotta yleislääketieteen erikoislääkäriksi.

Hoidan kaikenikäisiä potilaita, myös lapsia. Vastaanotolleni voi tulla sekä akuuteissa vaivoissa että pitkäaikaissairauksien vuoksi. Näistä esimerkkeinä akuutit tulehdukset, tuki- ja liikuntaelinongelmat, ihottumat, pienet toimenpiteet ( esim. luomien poistot, pattien tyhjennykset), keuhkosairaudet ja sydän- ja verisuonitaudit. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat kansansairaudet ja lihavuuden hoito, yleislääkäritasoiset gynekologiset ongelmat sekä mielenterveysongelmat kuten uupumus, elämän kriisit, masennus, ahdistuneisuus ja unettomuus.

Minulle tärkeää on potilaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti, kaikki sairaudet huomioon ottaen. Vastaanotollani pyrin hoitamaan potilasta kiirehtimättä ja potilasta kuunnellen.

Tervetuloa vastaanotolle!

Anvisningar för tidsbokning

Hoidan vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana.

Jos tarvitset lääkärintodistusta, esim B-lausuntoa tai ajokorttitodistusta, varaathan vähintään tupla-ajan (40min). Ikäihmisten kroonisissa vaivoissa ja pitkittyneissä mielenterveysasioissa suosittelen myös tupla-ajan varaamista ensikäynnille. Ajokorttia varten otathan 3 vuoden sairaskertomukset mukaan ja /tai käythän antamassa suostumuksen potilastietojen luovuttamiseen kanta.fi palvelussa. Yksittäisillä käynneillä ja ensitapaamisella en uusi keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.
Toimenpiteisiin tupla-aika, ja varattava toimipisteestä toimenpidehuone.

English speaking patients are also welcome. Please book a double appointment (40min) if you need a small surgical procedure, medical certificate for example driving licence, or in case of prolonged mental problems or prolonged problems of elderly people.

Specialområde och speicalkompetens

 • Allmänläkare

Intresseområden

 • Allmänmedicin

Språkkunskap

 • finska, modersmål
 • engelska, arbetsspråk

Tjänster

 • Allmänläkarbesök högst 20 minuter.
 • Allmänläkarbesök högst 10 minuter.
 • Allmänläkarbesök högst 30 minuter.
 • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.

Verksamhetsställen

Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, Kauppakeskus Länsituuli, M-kerros
Öppet idag
09:00 - 15:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Allmänläkarbesök högst 10 minuter.
  Prisberäkning 84.2 € (*76.2 €)
 • Allmänläkarbesök högst 20 minuter.
  Prisberäkning 104.2 € (*96.2 €)
 • Allmänläkarbesök högst 30 minuter.
  Prisberäkning 126.2 € (*118.2 €)
 • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.
  Prisberäkning 162.2 € (*154.2 €)