Kaisa Wallinheimo

Fysioterapeutti

Intohimoni fysioterapeuttina on auttaa ihmisiä iästä ja kuntotasosta riippumatta kokonaisvaltaisesti huomioiden ravinto, liikunta ja lepo. Hyvinvointi ja terveyden edistäminen ovat monelta osin oivaltamista ja uusien toimintatapojen opettelua. Pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle, rehellisyys omille lähtökohdille terveys ja kunto huomioiden mahdollistavat askel askeleelta etenemisen omia tavoitteita kohti. Ikäviä asioita ei juosta karkuun, vaan niiden kanssa opetellaan elämään.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri, työhyvinvointivalmentaja ja Suomen urheiluliiton kouluttama valmentaja. Lisäkoulutuksia terveys- ja hyvinvointiosaamiseen ovat tuoneet ravintovalmentaja ja Personal Trainer-koulutukset. Olen toiminut vuosia myös tulevien hyvinvointiosaajien kouluttajana eri organisaatioissa, esim. Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa viimeiset viisi vuotta. Vuoden 2018 lopulla ilmestyi kirjani Olenko riittävän hyvä tällaisena - Painonhallinnan polut, jonka pohjana on painonhallinnan pilottitutkimukseni vuodelta 2015. Painonhallintaa pyrin tekemään hyvin painovapaasti, koska paino on harvoin syy, pikemminkin seuraus elämässä tapahtuneista asioista. Tällä hetkellä hankin lisää osaamista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämiseen ja ohjaukseen psykofyysisen fysioterapian opinnoista.

Hyödynnän terapeuttisessa valmennuksessani urheilumaailmasta saatuja oppeja mm. yksilöllisyydestä, tavoitteellisuudesta ja voimavaralähtöisyydestä. Pyrin asiakkaiden kanssa kehon ja toiminnan maksimoinnin sijaan optimointiin. Tavoitteenani on auttaa ihmisiä löytämään heille itselleen sopivia hyvinvoinnin keinoja ja omia vahvuuksia, joiden avulla on helpompi mitoittaa askeleet oikean mittaisiksi.

Anvisningar för tidsbokning

Toistaiseksi ajanvaraukset ja yhteydenotot kaisa.wallinheimo@fysios.fi
Varaa aika, jos tarvitset apua painonhallinnassa, kunnon kehittämisessä, liikuntamotivaation löytämisessä, arjessa jaksamisessa tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä
Hyvinvointivalmennus alkaa aina Hyvinvointi Pysäkillä mukavan
rennoissa vaatteissa, että tarvittaessa joidenkin perusliikkeiden kokeilu onnistuu.

Hyvinvoinnin Pysäkki, 89 euroa

Tapaamisella (Hyvinvoinnin Pysäkki) kartoitamme keskustellen asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteet. Jo aiemmin tehdyistä mittauksista ja terveystiedoista voi halutessaan ottaa dokumentteja mukaan. Pysäkillä rakennetaan yhdessä alustava suunnitelma 3 seuraavalle kuukaudelle, mitä, miten ja miksi- eri asoita tulisi tehdä oman hyvinvoinnin edistämiseksi ravinto, liikunta ja lepo huomioiden.

Hyvinvointianalyysi ja Hyvinvoinnin Pysäkki, 199 euroa

Tämä on hyvä jatkumo ensimmäiselle Hyvinvoinnin Pysäkki- keskustelulle, jossa sovitaan yhdessä asiakkaan ja valmentajan kanssa sopivan hyvinvointianalyysin tekemisestä ennen seuraavaa tapaamista. Vaihtoehtona ovat jaksamista ja palautumista mittaavat Emfit ja Firstbeat tai arkiaktiivisuutta mittaava Fibion. Ne antavat tarkempaa tietoa sille, mitä asiakkaan omassa arjessa tapahtuu, ja millainen liikunta on kokonaiskuormitukseen nähden sopivaa.

Firsbeatin hyvinvointianalyysin mittaus kestää 3 vuorokautta, mutta se ei vaikeuta asiakkaan normaalia arkea.

Emfit-unianalyysia voidaan hyödyntää myös pidempiaikaisessa seurannassa.

Fibionin arkiaktiivisuusmittaus antaa tietoa viikon ajalta mm. arjen aktiivisuudesta ja energiakulutuksesta.Se sopii erinomaisesti painonhallinnan avuksi kartoittamaan lähtötilannetta ja osoittamaan mahdollista tarvetta pienille arkeen tehtäville muutoksille.

Specialområde och speicalkompetens

  • Fysioterapi

Intresseområden

  • Viktkontroll
  • Fysisk träning
  • Arbetsvälbefinnande
  • Självutveckling
  • Styrketräning

Utbildning och titel

  • Fysioterapeut

Språkkunskap

  • finska, modersmål
  • engelska, flytande

Tjänster

  • Fysioterapiakäynti

Verksamhetsställen

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä
Kammintie 4
Telefon, Tidsbokning010 237 700Pris 0,084 €/min