Jusliina Leino

Psykoterapiakoulutettava

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi ja kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Valmistun 12/2022, jonka jälkeen voin ottaa Kela-asiakkaita. Tämän lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja ja lyhytterapeutti. Olen myös suorittanut dialektisen käyttäytymisterapian (dkt) perusopinnot. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri.

Lähtökohta työskentelyssäni on kuunteleva kohtaaminen ja tasavertaisuus. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija, jota terapeutin roolissa toivon voivani tukea kohti syvempää ymmärrystä ja itselle mielekästä muutosta. Vuorovaikutustapani on välitön ja lämmin. Työskentelyotteeni on hyvin integratiivinen ja lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet.

Kognitiivisessa psykoterapiassa keskeisiä työskentelyn kohteita ovat ajatukset ja uskomukset sekä niihin liittyvät tunteet. Terapiassa asiakasta autetaan itse oivaltamaan ja ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja siten löytämään keinoja näiden muuttamiseen.

Ratkaisukeskeisessä/voimavarakeskeisessä psykoterapiassa keskeistä ovat yksilön voimavarat ja näkökulman vaihtaminen. Terapiassa kartoitetaan tavoitteita ja toiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi.

Voit varata ajan minulle joko sähköisestä ajanvarauskalenterista, laittamalla sähköpostia jusliina.leino@mehilainen.fi tai soittamalla Mehiläisen ajanvaraukseen.

Hinta 70e/45min tai 90e/60min + kantamaksu 2,30e.

Tervetuloa vastaanotolle sekä kasvotusten että etänä!

Komppi Mehiläisen osoite on Eerikinkatu 6 C, 2.krs.

Tulethan lähivastaanotolle noin 5-10 min ennen varatun ajan alkua, että pääsen avaamaan oven.

Ta kontakt

Anvisningar för tidsbokning

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialområde och speicalkompetens

 • Psykoterapi

Intresseområden

 • Arbetsförmåga
 • Psykoterapi
 • Mental hälsa
 • Psykiska problem/mental ork

Språkkunskap

 • finska, äidinkieli

Tjänster

 • Korttidsterapi, privat kund
 • Stöd -och krismottagning
 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning

Verksamhetsställen

Mehiläinen Psykoterapiaklinikka Turku Humalistonkatu
Humalistonkatu 7 b A, 2. krs
Öppet idag
07:00 - 22:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning
  Prisberäkning 74 € (*74 €)
 • Korttidsterapi, privat kund
  Prisberäkning 85.4 € (*85.4 €)

Ta kontakt

Du kan lämna en kontaktbegäran till en expert. Skriv inte konfidentiella patientuppgifter i meddelandet.