Jaakko Paunonen

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia. Hammaslääketieteen tohtori.

Työskentelen yksityisvastaanotolla Kokkolan Hammas Mehiläisessä sekä Seinäjoen keskussairaalassa suu- ja leukakirurgina. Työkokemusta monipuolisesta suu- ja leukakirurgiasta minulla on 13 vuoden ajalta. Seinäjoen keskussairaalassa työtehtäviini kuuluu ortognaattinen kirurgia, keski- ja alakasvojen luiden traumaleukkaukset, leukanivelkirurgia, leukojen alueen hyvänlaatuisten kasvaimien hoito sekä vaativa dentoalveolaarinen kirurgia mukaan lukien vaativat leikkaukselliset hampaan poistot ja kystat. Limakalvodiagnostiikka sekä siihen kuuluvat koepalat ja lääkehoidot ovat osa työnkuvaani. Vaativa hammasimplanttikirurgia luusiirteineen kuuluu osaamisalueeseeni.

Tutkimustyöni ja väitöskirjan (2020) olen tehnyt ortognaattisesta kirurgiasta eli leukojen siirtoleikkauksista ja siihen vaikuttavista asioista.

Toimin erikoistuvien kouluttajana Seinäjoen keskussairaalassa ja pidän koulutusta myös sairaalan ulkopuolella. Olen toiminut Suomen suu- ja leukakirurgiyhdistyksen hallituksessa 2018 - 2021 ja tällä hetkellä toimin myös muissa luottamustoimissa.

Potilastyössä pyrin tekemään hoitosuunnitelmat viimeisimmän käytettävissä olevan tutkimustiedon perusteella sekä nojautuen laadukkaisiin kliinisesti hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Kouluttaudun säännöllisesti niin kansainvälisillä kursseilla kuin kansallisillakin.

Tervetuloa tutkimuskäynnille!

Intresseområden

  • Mun- och käkkirurgi

Språkkunskap

  • finska, modersmål
  • engelska, arbetsspråk

Verksamhetsställen

Hammas Mehiläinen Tampere Hämeenkatu
Hämeenkatu 6, 3. krs
Stängt idag
Telefon, Tidsbokning010 273 8000Pris 0,084 €/min
Hammas Mehiläinen Kokkola
Rantakatu 2B
Telefon, Tidsbokning010 273 8000Pris 0,084 €/min