Henri Ärölä

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Hei.

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri. Valmistuin lääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006 ja yleislääketieteen erikoislääkäriksi vuonna 2013. Minulla on laaja osaaminen yleislääketieteestä perusterveydenhuollossa (sis. myös neuvola, kouluterveydenhuolto) ja olen työskennellyt viidessä eri sairaalassa (päivystys, pediatria, sisätaudit, gastroenterologia, kardiologia).

Hoidan mielelläni kaikienikäisiä potilaita vauvasta ikäihmisiin. Hoidan potilaita kokonaisvaltaisesti ja hoitosuositusten mukaisesti. Olen helposti lähestyttävä ja kanssani on helppo keskustella myös vaikeammista vaivoista.

Yleislääketieteen erikoislääkäri on laajan osaamisalueensa vuoksi usein paras ensikontakti uuden oireen selvittelyssä. Alkuselvitysten jälkeen myös mahdollinen jatkohoito saadaan suunniteltua yhdessä tarkoituksenmukaisesti.

Teen tavanomaisia pientoimenpiteitä (kuten luomenpoistot, kynnen osapoistot yms.) ja laadin asianmukaiset lausunnot.

Päätyökseni toimin johtavana lääkärinä Mehiläisen julkisissa terveyspalveluissa, mutta pidän kovasti potilastyöstä, minkä vuoksi ylläpidän ja kehitän osaamistani pitämällä sivutoimista vastaanottoa Mehiläisessä.

Tervetuloa vastaanotolleni, etsitään yhdessä paras ratkaisu vaivaasi!

Anvisningar för tidsbokning

Lausuntoja ja toimenpiteitä varten tupla-aika.

Specialområde och speicalkompetens

  • Allmänläkare

Utbildning och titel

  • Specialist

Språkkunskap

  • finska, modersmål
  • engelska, arbetsspråk

Tjänster

  • Allmänläkarbesök högst 20 minuter.
  • Allmänläkarbesök högst 30 minuter.
  • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.

Verksamhetsställen

Mehiläinen Järvenpää
Helsingintie 4
Öppet idag
07:30 - 20:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

  • Allmänläkarbesök högst 20 minuter.
    Prisberäkning 119.80 € (*111.80 €)