Hannele Pohjonen

Työterveyshoitaja, tiimiesimies
Kundbetyg 9.8
24 mån. medeltal då över 25 st svar finns
Asiakasta kuunteleva iloinen helposti lähestyttävä asiatunteva ja potilaan tarpeet hyvin huomioon ottava alansa ammattilainen.

Tervetuloa vastaanotolle!

Olen työskennellyt työterveyshoitajana vuodesta 2002 lähtien. Hämeenlinnan SSAB:lla aloitin 2/2011. Toimin myös ensiapukouluttajana ja mielialavalmentajana. Työkykykoordinaattorikoulutuksen suoritin 2018.

Työterveyshoitajana vastaan Hämeenlinnan SSAB:n toimipisteen sopimuksen mukaisesta työterveyshuollon toiminnasta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Vuoden 2022 alusta lähtien olen toiminut myös SSAB konsernin valtakunnallisena koordinoivana vastuuhoitajana.

Työssäni koen erityisesti iloa omista asiakaskohtaamisista. Jokaisella, joka ovesta astuu huoneeseen, on oma tarinansa. Koen työssäni olevani asiakkaitani varten; parhaani mukaan auttamassa, tukemassa ja ratkaisuja etsimässä.

Tapaamisiin!

Anvisningar för tidsbokning

Ajanvaraus SSAB:n Hämeenlinnan työterveysasemalle tapahtuu OmaTyöterveys-puhelinpalvelun kautta 010 414 0670, sairaanhoitajan neuvonta on SSAB:n työntekijöiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Ajan työterveyshoitajalle voit myös joustavasti varata OmaMehiläisen sovelluksen kautta.

Reseptien uusinnoissa varaathan itse soittoajan tai vastaanottoajan lääkärille. Reseptejä voit uusia myös digiklinikan kautta.
Digiklinikka on käytettävissä 24/7 missä tahansa liikutkin.


Terveystarkastuksiin varattava 1,5h aika (työhönsijoitustarkastukset, määräaikaistarkastukset)

Jaksamiseen liittyvät asiat 1h

Pef-ohjaus 30 min

Korvahuuhtelut 30 min, muistathan laittaa ennen huuhtelua vahan pehmittäjää korvaan.

Rokotuskäynti 15 min

Ompeleen poistot 30 min

Specialområde och speicalkompetens

  • Företagshälsovårdare

Intresseområden

  • Första hjälpen

Utbildning och titel

  • Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap
  • Mielialavalmentaja

Språkkunskap

  • finska, modersmål