Hannele Parviainen

Yleislääkäri

I speak only Finnish!

Minulle on kertynyt kokemusta usean vuoden ajalta neuvola- ja kouluterveydenhoidosta.

Sotilaslääkärikokemusta olen saanut Hämeen Rykmentistä, tähän liittyen palveluskelpoisuusluokitukset ja urheilujoukkojen lääkärinä toimiminen puolustusvoimissa. Teen kutsuntatarkastukset, palveluskelpoisuusluokan määritykset ja tarvittavat todistukset vastaanoton yhteydessä. Tarvittaessa teen yhteistyötä eri erikoisalojen kanssa.

Kokemusta on kertynyt myös pitkällisestä terveyskeskustyöskentelystä ja osastotyöskentelykokemusta osastonlääkärinä puolustusvoimissa ja terveyskeskuksessa.

Lausunnot, reseptit ja sairauskertomukset teen vain suomen kielellä.

Lääkärinlausuntoa ja reseptiä tehtäessä potilaan on kyettävä pyydettäessä todistamaan henkilöllisyys henkilöllisyystodistuksella tai passilla. Ajokorttitodistusta, palveluskeposuustodistusta tai erilaisia etuustodistuksia varten henkilöllisyys tarkistetaan aina, samoin keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä määrätessä ellei potilas ole tunnettu ja aikaisemmin henkilöllisyys varmennettu.

Ajokorttia uusittaessa on oltava mukana ajokortti sekä passi tai virallinen henkilökortti. Ajokorttitarkastuksessa tarvitaan riittävät terveysteidot esim. Kanta-arkistosta ja reseptikyselyllä lääkeresepteistä. Mikäli esiin tulee sairaus tai sairauden epäily, jonka vuoksi ajokorttia ei voida uusia, tapahtuu hoitoon tai tukimuksiin ohjaus ja lausunton kirjoittaminen voi siirtyä kunnes tila on selvitetty ja hoidossa määräysten mukaisesti.

PKV-lääkkeiden kirjoittamisessa ja uusinnassa noudatan talon ohjeistusta

- Henkilöllisyys varmennetaan aina

- Tehdään reseptikysely

- Tutustutaan Kanta-arkiston tietoihin esitietojen osalta

Lääkemääräyksissä noudatan Valviran ohjeistusta ja STM:n asetusta myös väärinkäyttöön soveltuvien lääkkeiden osalta.

En määrää tuntemattomalle potilaalle lääkkeitä pääsääntöisesti ja hyvin harkitusti tällöinkin mahdollisesti maksimissaan pieniä pakkauksia tai lääkemääräystä ei tehdä. PKV-lääkkeiden kohdalla noudatan viranomaisen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia. PKV-lääkkeen käyttö on perustelua vain hyvien hoitokäytäntöjen mukaisesti. Laskutan kaikki käynnit.

Kannabisreseptejä en kirjoita. En kirjoita tarkkaavaisuushäriölääkkeitä.

Sähköpostin kautta en voi hoitaa potilasasioita.

Toistaiseksi en tee luomenpoistoja tai patinpoistoja. Varaathan näissä asioissa vastaanottoajan toimenpiteitä tekevälle lääkärille.

Laadin laajempia lääkärinlausuntoja vain pidempiaikaisesti hoitamilleni potilaille. Jos potilalla ei ole pitkää hoitosuhdetta, en kykene laatimaan lausuntoa maistraattia varten edunvalvonta-asioissa.

Only finnish speaking patients!

Anvisningar för tidsbokning

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana. Only Finnish speaking patients. I don't speak english. En hoida hengitystietulehduspotilaita vastaanotollani. Varaathan ajan tällöin hengitystieklinikalle tai toiselle vastaanottajalle. EN UUSI TOISTEN LÄÄKÄREIDEN KIRJOITTAMIA KOLMIOLÄÄKKEITÄ PUHELIMITSE ENKÄ ETÄVASTAANOTOLLA. En ota toistaiseksi vastaan hengitystietulehduspotilaita. Toistaiseksi en myöskään tee patinpoistoja tai luomenpoistoja. Varaathan seuraavissa asioissa kaksoisajan (40 min): - Monta asiaa/sairautta hoidettavana - Ajokortti Kutsuntatarkastukseen riittää normaali ajanvaraus (20 minuuttia) Ajokorttitodistuksia varten otathan vastaanotolle mukaasi ajokortin sekä henkilöllisyystodistuksen tai passin. Jos olet saanut poliisilta tai muulta viranomaiselta kirjeen, ota se mukaan. Lausunnot ja sairauskertomukset teen vain suomenkielisenä. Varaa vastausten kuulemiseksi soittoaika tai uusi vastaanottokäyntiaika sen mukaan miten vastaanotolla on sovittu. Sähköpostin välityksellä en voi hoitaa potilasasioita. En uusi seuraavia lääkereseptejä: - rauhoittavat lääkkeet - opiaatit - tarkkaavaisuushäiriölääkkeet - kannebisvalmisteet - kokeelliset hoidot En hoida alkoholivieroituksia tai antabushoitoja yms. Vastaanotollani ei anneta suonensisäisiä lääkehoitoja tai rautalääkitystä.

Specialområde och speicalkompetens

 • Allmänläkare

Språkkunskap

 • finska, äidinkieli

Tjänster

 • Tömning av varböld
 • Gipsningar
 • Intyg över duglighet för tjänst
 • Intyg för mopedkort
 • Allmänläkarbesök högst 20 minuter.
 • Allmänläkarbesök högst 30 minuter.
 • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 20 min
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 30 min

Verksamhetsställen

Mehiläinen Espoo Leppävaara
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower
Öppet idag
08:00 - 20:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Allmänläkarbesök högst 20 minuter.
  Prisberäkning 82.90 € (*73.90 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 20 min
  Prisberäkning 95.90 € (*86.90 €)
 • Allmänläkarbesök högst 30 minuter.
  Prisberäkning 103.90 € (*92.90 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 30 min
  Prisberäkning 127.90 € (*116.90 €)
 • Allmänläkarbesök högst 45 minuter.
  Prisberäkning 137.90 € (*123.90 €)