Essi Kautto

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja

Työskentelen Mehiläisen lääkärikeskuksessa sairaanhoitajana. Työhöni kuuluu muun muassa erilaisissa pientoimenpiteissä avustaminen sekä sairaanhoitajan vastaanottotyö. Teen myös audiogrammeja yksityisasiakkaille. Toimin Terveyssopimuksen terveysvalmentajana.

Työskentely yhdessä erikoisalojen ammattilaisten kanssa on kasvattanut ammatillisesti viime vuosina ja tykkään työskennellä niin vauvaikäisten kuin aikuistenkin kanssa.

Tervetuloa vastaanotolle!

Anvisningar för tidsbokning

MIEHEN TERVEYSTARKASTUS: Varaa aika verkkoajanvarauksesta palvelulla "Miehen terveystarkastus". Ennen hoitajalle varattua terveystarkastusaikaa sinun tulee käydä tarkastukseen liittyvissä laboratoriotutkimuksissa Mehiläisen laboratoriossa. Laboratoriolähete muodostuu ajanvarauksen yhteydessä automaattisesti.

Tutkimukset tulee olla tehtynä vähintään 5 arkipäivää ennen varattua aikaa. Laboratoriossa tutkitaan: perusverenkuva, maksa-arvo, veren rasva-arvot, pitkäaikainen verensokeri, munuaisarvot ja veren tulehdusarvot. Laboratoriotutkimuksiin voit mennä mihin aikaan tahansa ja ennen tutkimuksia ei tarvitse olla ravinnotta.

Ajanvarausvahvistuksen mukana saat myös linkin esitietolomakkeeseen. Täytä lomake ennen terveystarkastukseen tuloa ja ota lomake mukaasi hoitajan vastaanotolle.


HUOLETON-TERVEYSTARKASTUS:
Ennen hoitajalle varattua terveystarkastusaikaa sinun tulee käydä tarkastukseen liittyvissä laboratoriotutkimuksissa Mehiläisen laboratoriossa.

Tutkimukset tulee olla tehtynä vähintään 5 arkipäivää ennen varattua aikaa. Laboratoriossa tutkitaan: perusverenkuva, maksa-arvo, kilpirauhasarvo, veren rasva-arvot, pitkäaikainen verensokeri, B12-vitamiini sekä D-vitamiini. Laboratoriotutkimuksiin voit mennä mihin aikaan tahansa ja ennen tutkimuksia EI tarvitse olla ravinnotta. HUOM! Thyroxin -lääkkeen otosta tulee olla vähintään 4h ennen kuin näytteen voi ottaa.

Ajanvarausvahvistuksen mukana saat myös linkin esitietolomakkeeseen. Täytä lomake ennen terveystarkastukseen tuloa ja ota lomake mukaasi hoitajan vastaanotolle.

Myös Terveyssopimus-asiakkaat

Specialområde och speicalkompetens

  • Sjukskötare

Intresseområden

  • Hälsotränare

Språkkunskap

  • finska, modersmål

Tjänster

  • Trygg-hälsoundersökning
  • Terveyssopimuksen vuositarkastus
  • Miehen terveystarkastus

Verksamhetsställen

Mehiläinen Jyväskylä
Kauppakatu 35
Öppet idag
08:00 - 20:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min