Tuuli-Maria Lilja-Lepistö

Hammaslääkäri

Olen oikomishoitoon erikoistuva hammaslääkäri. Teen erikoistumistani Tampereen yliopistossa ja työskentelen Pohjanmaan hyvinvointialueella. Teen oikomishoitoja Vaasan terveyskeskuksessa lapsille ja nuorille ja lisäksi työskentelen myös Vaasan keskussairaalassa, jossa oikomishoidossa käy sen sijaan pääasiassa aikuisia. Oikomishoitoa voi siis tehdä kaikenikäisille.

Teen oikomishoitoa tuoreeseen ajantasaiseen tietoon perustuen ja kehittämällä tietämystäni jatkuvasti mm. käymällä koulutuksissa. Teen oikomishoitoa sekä perinteisemmin, että myös moderneimmin menetelmin kuten kalvo-oikomisena. Monet perinteiset ja yksinkertaisemmat hoitomenetelmät ovat todella toimivia erityisesti kasvavien lasten oikomishoidossa. Valmiiseen purentaan voidaan usein soveltaa modernimpaa kalvo-oikomismenetelmää. Tällä hetkellä olen erityisen kiinnostunut kehittämään osaamistani vaativimmistakin kalvo-oikomishoidoista. Erikoishammaslääkäritasoista osaamista vaativat oikomishoitosuunnitelmat laadin yhdessä kollegani, oikomishoidon erikoishammaslääkäri Tuula Savolaisen, kanssa.

Olen työskentelytyyliltäni rauhallinen ja saanut siitä usein positiivista palautetta hammaslääkäripelkoa potevilta potilailta.

Jos olet kiinnostunut oikomishoidon konsultaatiosta joko itsellesi tai lapsellesi, otathan yhteyttä ajanvaraukseen ja varaat konsultaatioajan. Tuolloin tutkin purentasi ja arvioin, voisiko sinulle tai lapsellesi ajatella oikomishoitoa sekä kerron erilaisista oikomishoidon vaihtoehdoista.
Oikomishoidon lisäksi teen myös mm. uniapneakiskoja.

Vapaa-ajallani yritän pysyä lasteni vauhdissa mukana sekä ulkoilla ja liikkua fiiliksen ja mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi luen paljon ja monipuolisesti sillä pidän uusien asioiden oppimisesta ja olen kiinnostunut ymmärtämään elämää ja ilmiöitä ympärillämme.

Kiinnostuksen kohteet

  • Oikomishoito
  • Kuorsauskiskot

Tutkinnot

  • Hammaslääketieteen lisensiaatti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • ruotsi, työkieli
  • englanti, työkieli

Palvelut

  • Oikomishoito

Toimipisteet

Hammas Mehiläinen Vaasa Aurora
Kirkkopuistikko 4, 2krs
Puhelin, Ajanvaraus010 271 2700Hinta 0,084 €/min