Noora Patton

Sair.hoit, terv.hoit, ratkaisukesk. lyhytterapeutti, psykoterapiakoulutettava

Opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistolla ja tarjoan koulutuspsykoterapiaa. Terapiasuhde voi kestää muutamasta kriisikäynnistä pidempään hoitosuhteeseen. Asiakas päättää terapian pituuden. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja (AMK) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen käynyt kognitiivisen lyhytterapeutin menetelmä opinnot sekä tehnyt ryhmänohjaajan pätevyyden.

Olen työskennellyt pitkään erikoissairaanhoidossa psykiatrian eri yksiköissä, viimeiseksi nuorten tehostetussa avohoidossa. Olen erikoistunut mielialahäiriöiden, ahdistushäiriöiden, syömishäiriöiden sekä erilaisten riippuvuuksien hoitoon. Työskentelen aikuis- sekä nuorisoikäisten potilaiden kanssa. Erityisesti seksuaalivähemmistöihin kuuluvat sekä eri kulttuuritaustoista tulevat ihmiset ovat sydäntäni lähellä.

Lähestymiseni on lämmin ja empaattinen. Haluan, että jokaisella vastaanotollani olevalla ihmisellä on rauhallinen ja hyväksytty olo. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Olemme aina asiakkaani kanssa samanarvoisia ja yhdessä lähdemme tutkimaan asioita lähemmin ja työskentelemme systemaattisesti kohti asiakkaan tavoitteita. Pidän asioiden tutkiskelevasta työotteesta, jossa huomioidaan asiakkaan oireiluun vaikuttavat tekijät sekä yksilölliset voimavarat. Käytän työkaluina runsaasti erilaisia kokemuksellisia harjoituksia sekä kotitehtäviä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Terapiaklinikka Turku:
Voit tiedustella aikoja laittamalla sähköpostia noora.patton@mehilainen.fi tai 040 379 5166. Lisätietoja Mehiläinen Terapiaklinikka Turku toimisto numerosta 050 324 8901.

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, äidinkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Turku
Sibeliuksenkatu 3 A, 6. krs
Puhelin, Ajanvaraus0503248901Hinta 0,084 €/min