Nina Hamburg

Työterveyspsykologi

Olen toiminut psykologin ammatissa vuodesta 2004 lähtien. Psykologin koulutuksen lisäksi olen johtamiseen ja organisaatioihin suuntautunut KTM (2005). Urallani olen työskennellyt niin ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologin tehtävissä, senior henkilöstökonsulttina kuin hr-managerinkin vastuissa. Ammatillinen taustani tarjoaa minulle laaja-alaisen kokemuksen liiketoiminnan eri osa-alueista. Minua inspiroivat tulevaisuuden työelämän trendit ja haluan kehittää työelämää ihmislähtöisemmäksi. Minulla on monipuolinen työelämätuntemus.

Työnkuvaani kuuluvat yksilötyö, työyhteisötyö ja esihenkilötyöntuki. Yksilötyön tavoitteena on yksilön työssä jaksamisen ja toimintakyvyn tuki. Tarjoan apua ja keskustelutukea, kun pohdit työn tai henkilökohtaisen elämäsi kuormittavuutta ja palautumisen haasteita. Hyvinvointisi on jo kenties alentunut etkä ole tyytyväinen energiatasoosi. Työmotivaatiosi on mahdollisesti kadoksissa ja haluat kehittää työtäsi tai työtapojasi.

Toimin erilaisissa työyhteisöissä eri toimialoilla ja työyhteisötyöhön sisältyvät muun muassa valmennukset, luennot, selvitykset ja sovittelut.

Johtamis- ja esihenkilötyön kehittämisessä olen mielelläni mukana, kun kaipaat apua työroolisi selkiyttämisessä, haastavien tilanteiden kohtaamisessa tai muutosten läpiviennissä. Minun kanssani voit käydä luottamuksellisia keskusteluja myös uratilanteesi selkiyttämimseen.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Tapaamisen kesto on yleensä yksi tunti. Huomioithan, että tapaamiseen edellytetään työterveyshoitajan tai -lääkärin lähete

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Työterveyspsykologi

Tutkinnot

  • Työterveyspsykologi

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Työyhteisön muutosiltapäivät - kun kaivataan uutta
  • Kiusaaminen ja häirinnän ehkäisy
  • Kriisityön palveluprosessi
  • Työterveyden Sparri

Toimipisteet

Mehiläinen Neo Turku
Joukahaisenkatu 6, NEO-talo
Avoinna tänään
08:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 4888Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min