Markku Tunninen

Fysiatrian erikoislääkäri
Asiakasarvio 9.8
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl
Todella asiantunteva ja miellyttävä fysiatri, joka perehtyy asiakkaan ongelmaan!

Kaikki aikuisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä -tapaturmien diagnostiikka, hoito- ja kuntoutussuunnitelmat sekä lausunnot. Alempana kohdassa "Ajanvarausohje" löytyy tarkempi luettelo tutkittavista vaivoista.

Injisointihoidot, joissa annetaan kortikosteroidia, puuduketta tai kukonhelttauutetta eli natriumhyaluronaattia käsivaraisesti raajojen tai selkärangan nivelten, nikamien tai hermokanavien läheisyyteen kuten myös raajojen jänteitten vierusalueille ja limapussi-alueille.

Fysiatri Markku Tunnisen kirjoittamia artikkeleja yms lisätietoja sivulla http://www.fysiatria.net 

Fysiatrin tutkimukseen sisältyy tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikan, hoidon, kuntoutuksen ja työkyvyn arvioinnin ongelmien selvittely konsultaatiovastauksineen sekä vastaanotolla annettavat injektiohoidot lukuun ottamatta lääkekuluja. Tarvittaessa B- ja E-lausunnot erikseen.

Tutkimusaika koostuu varsinaisesta vastaanotto-ajasta sekä vastaanoton jälkeen hoidettavista asioista kuten potilaskertomuksen tai konsultaatiovastauksen kirjoittamisesta. Vastaanoton jälkeisiin töihin menee fysiatrilta yleensä aikaa vähintään yhtä paljon kuin varsinaiseen vastaanottoon.

Huomio vastaanotolla ei ole alle 40 minuutin aikoja, joten vastaanoton hinta on kuten alla alkaen 202 €. Kelan korvaus on noin 20-40 €. Mehiläisen Poliklinikkamaksu 21,50 € veloitetaan lisäksi erikseen.

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 40 minuuttia 202 €

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 45 minuuttia 227 €

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 50 minuuttia 252 €

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 60 minuuttia 303 €

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 70 minuuttia 328 €

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 80 minuuttia 353 €

Fysiatrin vastaanotto ja kirjoitustyöt 90 minuuttia 378 €

Ajanvarausohje

TUTKITTAVIA VAIVOJA OVAT MM Päänsärky, puristus ja puutuminen Kasvojen kivut ja puutuminen Niskan kivut ja yläniskastasta tuleva päänsärkyartioiden, lapojen ja olkapäitten toimintahäiriöiden diagnostiikka, kuntoutusohjaus Ahdas olka oireyhtymä, kiertäjäkalvosimen jännetulehdukset, bursiitit, jäätynyt olkapää Thoracic outlet syndrome eli TOS oireyhtymä Kyynärpäitten ja –varsien kivut ja puutumiset Tenniskyynärpää, golfarin kyynärpää Ranteiden, käsien ja sormien toimintahäiriöt, puutumiset ja kivut Rannekanavaoireyhtymä ja sen kortikosteroidi-injektio hoito DeQuervainin tenosynoviitti Napsusormi eli trigger finger Dupuytren kontraktuurat Selän ryhtihäiriöt, konveksiteetti, skolioosi, kyfoosi, lordoosi ja niiden merkitys selkäkipujen synnyssä - (HUOMIO; Ei kuitenkaan kasvuikäisten lasten skolioosin tutkimus-, seuranta- ja korsettihoitoja eikä kasvuikäisten urheiluvammoja) Yläselän ja alaselän kivut ja iskiastyyppiset vaivat Rintakehän kivut, Tietzen syndrooma Lantion, nivusten ja si-nivelten kivut Lonkkien kivut ja ns ahdas lonkkaoireyhtymä eli FAI-syndrooma sekä ns ischiofemoraalinen ahtausoireyhtymä Pakaroiden, istuinkyhmyjen ja trochanterien kivut, jännetulehdukset sekä bursiitit eli limapussin tulehdukset Polvien kipujen diagnostiikka ja hoidon ja kuntoutuksen ohjaus Nilkkojen, jalkaterien ja varpaiden virheasentojen ja kipujen diagnostiikka ja hoito Hallux valgus eli vaivaisenluu, hallux rigidus eli isovarpaan tyvinivelartroosi, vasaravarpaat, poikittaisholvin madaltuminen, Mortonin metatarsalgia Ääreishermojen, selkäydinhermojen ja autonomisen hermoston toimintahäiriöiden ja sairauksien diagnostiikka, pinnetilat ja hoito Jännetuppien tulehdukset Nivelten ja jännetulehdusten injektiohoidot Tuki- ja liikuntaelinvaivat ja hermojuurten sekä ääreishermojen sairaudet Työkyky Eläkelausunnot Urheilu- ja rasitusvammat

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysiatria

Palvelut

  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 60 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Forum
Mannerheimintie 20 B, 4. krs
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
    Hinta-arvio 254.5 € (*233.5 €)
  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 60 minuuttia
    Hinta-arvio 405.5 € (*378.5 €)