Maija Kokko

Ravitsemusterapeutti
Ammatinharjoittaja

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Kokemusta minulta löytyy työskentelystä kuntoutuksesta, yksityiseltä puolelta ja erikoissairaanhoidosta. Viimeisimpänä olen työskennellyt nuoriso- ja aikuispsykiatrian parissa. Erityisosaamistani ovatkin erilaiset syömishäiriöt (anoreksia, bulimia, BED, epätyypilliset), muut syömisen haasteet (esim. tunnesyöminen, valikoivuus) ja painonhallinta osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Muita osaamisalueitani ovat mm. erityisruokavaliot, vatsavaivat ja ikääntyneiden ravitsemus. Työskentelen mielelläni sekä nuorten että aikuisten parissa. Minulla on työterveyshuollon pätevyys.

Työotteeni on kokonaisvaltainen, mutta olennaiseen keskittyvä ja asiakkaan yksilöllisyyden huomioiva. Kohtaan arvostaen, kuunnellen ja kannustaen. Huomioin ohjauksessani tiedollisen puolen ja konkreettisten vinkkien lisäksi ruokasuhteen ja syömisen ilon sekä asiakkaan omat kokemukset. Autan sinua kaikissa ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissäsi, tarvittaessa myös etänä.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, jos jokin omassa syömisessä tai ruokavaliossa mietityttää!

Ajanvarausohje

Otan vastaan sekä yksityisasiakkaita että työterveyden asiakkaita. Vastaanottoni on Mehiläinen Tampere Hämeenkadulla.

Etävastaanotto: Videovastaanotolle voit varata ajan verkkoajanvarauksen tai Oma Mehiläisen kautta. Videoyhteyttä varten saat Teams-linkin, josta pääset liittymään vastaanottoajalle.
Puhelinvastaanotto: Soitan sinulle sovittuna vastaanottoaikana antamaasi numeroon.

Jos varaat ajan ilman lähetettä: Kirjoita ajanvarauskenttään lyhyesti missä asiassa hakeudut vastaanotolle. Näin pääsemme sujuvammin alkuun.

Vastaanottoon valmistautuminen:
Halutessasi ja tarpeen mukaan voit pitää ruokapäiväkirjaa ennen vastaanottoa. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Ruokailua voidaan käydä läpi myös keskustellen - tämä voi olla jopa antoisampikin tapa. Ruokapäiväkirjan täyttäminen voi olla tarpeen tilanteissa, jossa halutaan tarkistaa esim. erityisruokavalioiden tai urheilijan ravitsemuksen kohdalla ruokavalion riittävyyttä tarkemmin energia- tai ravintoainetasolla. Mikäli haluat pitää ruokapäiväkirjaa, ruokapäiväkirjaohjeen ja -pohjan löydät osoitteesta https://www.mehilainen.fi/static/964ca5d22e15fca2562e4290136c8cea/Mehilainen_ruokapaivakirja_A4_taytettava.pdf tai Mehiläisen Ravitsemusterapia -sivun alalaidasta. Pyytäisin toimittamaan ruokapäiväkirjan sähköpostitse minulle noin viikkoa ennen tulevaa vastaanottokäyntiä, jos mahdollista. Tietoturvasyistä, älä laita henkilötietoja viestiisi.

Hinnoittelu: Aikaperusteinen, 60 min/145 €, 75 min/181,25 €, 90 min/217,5 € ja 120 min/290 €. Kokonaishinnassa huomioidaan vastaanottoon valmistautumiseen kuluva aika sekä itse vastaanoton kesto ja mahdollisten jatko-ohjeiden kirjaamiseen kuluva aika. Ruokapäiväkirjalaskennan osalta veloitetaan ruokapäiväkirjan laskentaan sekä analysointiin kulunut aika, tuntihinta laskennassa 145 €/h.
Ajan peruutus: Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Ravitsemusterapia
 • Työterveyshuollon pätevyys

Kiinnostuksen kohteet

 • Syömishäiriöt
 • Mielenterveys
 • Painonhallinta
 • Rasva-aineenvaihdunnan häiriöt
 • Toiminnalliset vatsavaivat

Tutkinnot

 • Ravitsemusterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Syömishäiriöiden hoito
 • Ravitsemusterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Tampere Hämeenkatu
Hämeenkatu 6, 3krs.
Suljettu tänään
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Ravitsemusterapia
  Hinta-arvio 156.15 € (*156.15 €)