Lilli Laurinolli

Psykiatri, psykoterapeutti

Olen peruskoulutukseltani lääkäri, mutta sen lisäksi olen työn ohessa opiskellut psykoterapeutiksi. Suuntaukseni on psykodynaaminen, mutta olen hankkinut syventävää tietoa traumatisoitumisen vaikutuksesta mieleen ja olen kouluttautumassa EMDR-terapeutiksi. Tällä hetkellä toimin KomppiMehiläisessä ainoastaan psykoterapeuttina eikä minulla ole psykiatrin vastaanottoa.

Ajanvarausohje

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana. Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykiatria
  • Psykoterapia
  • Päihdelääketieteen erityispätevyys

Kiinnostuksen kohteet

  • Psykoterapia

Palvelut

  • Yksilöterapia

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Oulu Hallituskatu
Hallituskatu 29 B 21, 2. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Yksilöterapia
    Hinta-arvio 90.4 € (*90.4 €)