Hanna Wallenius

Psykiatrian erikoislääkäri

Teen tällä hetkellä työterveyshuollon psykiatrin konsultaatioita (työkykyarvio, terapia-arvio, diagnostinen arvio ja hoito), sekä tutkin ja hoidan neuropsykiatrisia potilaita. Olen työskennellyt aikaisemmin psykiatrina julkisella puolella Tampereella, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Kangasalla, ja tottunut kohtaamaan ja hoitamaan hyvin erilaisia asiakkaita ja erilaisia psyykkisiä sairauksia.

Olen kiinnostunut psykiatrisesta diagnostiikasta yleensäkin sekä erityisesti kehityksellisistä neuropsykiatrisista häiriöistä (adhd, autismi): näiden diagnostiikasta, hoidosta ja hoidon kehittämisestä. Teen myös jonkin verran koulutus-/ohjaustyötä näihin häiriöihin liittyen.

Hoidan vain suomenkielisiä asiakkaita.

Sekä adhd- että autismipotilaiden diagnostiikan teen moniammatillisesti neuropsykologi Jukka Loukkolan kanssa. Hoitopolku (diagnostinen selvittely) alkaa neuropsykologin konsultaatiokäynnillä (60 min, 205 e), mihin voi pyytää vastaanottoaikaa jukka.loukkola@mehilainen.fi. Tämän jälkeen adhd-diagnostiikka vie keskimäärin 2-3 x 90 min vastaanottokäyntiä vastaanotollani (sisältäen useimmiten myös vanhemman haastattelun). Autismidiagnostiikka vaatii yleensä 2 käyntiä enemmän ja lisäksi neuropsykologisen tutkimuksen, jolloin aikaisempi neuropsykologin konsultaatiokäynti vähennetään tutkimuksen hinnasta.

Neuropsykologi Loukkolalle saat konsultaatioajan kahden viikon sisään yhteydenotostasi ja yleensä koko prosessi on viety läpi 2 kuukaudessa. Useimmille adhd-potilaille haen myös Kelan lääkekorvattavuuden käyntien jälkeen.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana.

Varaa aika asiakaspalvelusta.

Neuropsykiatrisia tutkimuksia toivova asiakas: Hoitoon ohjaudutaan neuropsykologi Jukka Loukkolan kautta, asiakas voi pyytää aikaa jukka.loukkola@mehilainen.fi.

Varaa ensikäynnille aina 90 min aika..
ADHD-tutkimukset vaativat yleensä 2-3x 90 minuutin vastaanotto, annan itse jatkokäyntiajat. Osana tutkimusta kannattaa varautua myös laboratoriotutkimuksiin mm huumeseulan antamiseen. Hoidan pääsääntöisesti vain itse diagnosoimiani neuropsykiatrisia potilaita.

Aiemmin hoidossani olleet asiakkaat: Voit varata esim. lääkityskontrolliin lyhyen vastaanottoajan 30-60 min. Jos kiireellinen asia, niin jätä soittopyyntö. Myös meilitse voi olla yhteydessä, mutta en reagoi niihin yhtä nopeasti.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykiatria

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Tampere Finlayson
Itäinenkatu 3
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min