Hanna Wallenius

Psykiatrian erikoislääkäri

Keskityn työssäni nykyään pääosin neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikkaan ja hoitoon (adhd, autismikirjo). Lisäksi teen jonkin verran koulutus-/ohjaustyötä näihin häiriöihin liittyen.

Olen työskennellyt aikaisemmin psykiatrina julkisella puolella Tampereella, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Kangasalla, ja tottunut kohtaamaan ja hoitamaan hyvin erilaisia asiakkaita ja erilaisia psyykkisiä sairauksia.

Sekä adhd- että autismipotilaiden diagnostiikkaa Mehiläisellä teen yhteistyössä neuropsykologi Jukka Loukkolan kanssa.
Diagnostinen polku alkaa pääsääntöisesti Loukkolan 60 min alkukartoituksella, mihin voit pyytää vastaanottoaikaa suoraan häneltä (jukka.loukkola@mehilainen.fi).
Loukkolan käynnin jälkeen varataan ajat minulle ja diagnostinen prosessi jatkuu sitten minun kanssani.
Käytän adhd-diagnostiikkaan 2-3 x 90min vastaanottoa, autismikirjon häiriö vaatii 1-2 käyntiä enemmän sekä lisäksi neuropsykologisen tutkimuksen.

Neuropsykologi Loukkolalle saat vastanottoajan tarvittaessa nopeastikin, mutta minun aikani menevät valitettavasti tällä hetkellä loppuvuoteen. Pyrimme viemään diagnostiikkaprosessin läpi mahdollisimman sujuvasti, suoraviivaisesti ja nopeasti kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Pidän myös videovastaanottoja, joten välimatka Tampereelle ei ole ongelma.

Hoidan vain suomenkielisiä asiakkaita.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita.

Neuropsykiatrisia tutkimuksia toivova asiakas: Hoitoon ohjaudutaan neuropsykologi Jukka Loukkolan kautta, asiakas voi pyytää aikaa jukka.loukkola@mehilainen.fi.

ADHD-tutkimukset vaativat yleensä 2-3x 90 minuutin vastaanotto, annan itse jatkokäyntiajat. Osana tutkimusta kannattaa varautua myös laboratoriotutkimuksiin mm huumeseulan antamiseen. Hoidan pääsääntöisesti vain itse diagnosoimiani neuropsykiatrisia potilaita.

Aiemmin hoidossani olleet asiakkaat: Jos kiireellinen asia, niin jätä soittopyyntö. Myös meilitse voi olla yhteydessä, mutta en ehdi reagoimaan niihin yhtä nopeasti.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykiatria

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Tampere Finlayson
Itäinenkatu 3
Avoinna tänään
10:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min