Hanna Wallenius

Psykiatrian erikoislääkäri
Ammatinharjoittaja
Asiakasarvio 9.6
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja hoidan vain yli 18-vuotiaita asiakkaita. Keskityn työssäni neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikkaan ja hoitoon (adhd, autismikirjo). Lisäksi teen jonkin verran koulutus-/ohjaustyötä näihin häiriöihin liittyen.

Olen työskennellyt aikaisemmin psykiatrina julkisella puolella Tampereella, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Kangasalla, ja tottunut kohtaamaan ja hoitamaan hyvin erilaisia asiakkaita ja erilaisia psyykkisiä sairauksia.

Työskentelen yhdessä työparini neuropsykologi Jukka Loukkolan kanssa. Diagnostinen polku alkaa Loukkolan 60 min alkukartoituksella, mihin voit varata ajan soittamalla ensin Mehiläisen keskitettyyn numeroon ja pyytää sieltä kääntämään puhelun Tampereelle Finlaysonin toimipisteen asiakaspalveluun. Tarv. neuropsykologia voi tavoitella myös sähköpostitse jukka.loukkola@mehilainen.fi.

Loukkolan käynnin jälkeen voit varata kolme vastaanottoaikaa ( 3 x 90 min) minulle Tampereen asiakaspalvelusta ja diagnostinen prosessi jatkuu sitten minun kanssani. Suosittelen varaamaan heti kaikki kolme aikaa, sillä mahdolliset ylimääräiset ajat on helppo perua, kun taas uuden ajan saaminen menee kuukausien päähän. Käyntien laskutus tapahtuu aikaperusteisesti. Pyrimme viemään diagnostiikkaprosessin läpi mahdollisimman sujuvasti, suoraviivaisesti ja nopeasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Pidän myös videovastaanottoja, joten välimatka Tampereelle ei ole ongelma. Käynnn voi vaihtaa ns lennostakin videovastaanotoksi, ja toisinpäin.

Hoidan vain suomenkielisiä asiakkaita.

Vapaat ajat menevät tällä hetkellä maali-huhtikuulle.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykiatria

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Palvelut

  • Psykiatrin vastaanottokäynti
  • Psykiatrin etävastaanottokäynti

Toimipisteet

Mehiläinen Tampere Finlayson
Itäinenkatu 3
Avoinna tänään
10:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Psykiatrin vastaanottokäynti
    Hinta-arvio 233.80-326.80 € (*200.80-272.80 €)
  • Psykiatrin etävastaanottokäynti
    Hinta-arvio 233.80-326.80 € (*209.80-302.80 €)