Psykologivälitys


Psykologipalvelu Poiju on nyt osa Mehiläisen Psykologivälityspalveluita.

Mehiläisen Psykologivälitys on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden myyntiin ostopalveluna. Olemme tehneet onnistuneesti yhteistyötä jo noin sadan kunnan kanssa eli miltei joka kolmas Suomen kunta on käyttänyt palveluitamme.

Eniten kauttamme tehdään koulupsykologin työtä sekä muita lasten ja nuorten psykologipalveluita, mutta yhtä lailla vastaamme myös esimerkiksi vammaispalveluiden ja aikuispsykiatrian tarpeisiin. Kuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä mm. työhyvinvoinnin ja rekrytoinnin saralla.

Psykologeille tarjoamme hyvän alustan ja avun toimia ammatinharjoittajana. Haluamme osaltamme kasvattaa psykologintyön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme!


Psykologivälitys tekee yhteistyötä useiden kuntien, sairaanhoitopiirien, rekrytointiyritysten ja muiden yritysten kanssa eri psykologipalveluiden osalta.

Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Psykologivälitys jälleenmyy itsenäisinä terveydenhuollon ammatinharjoittajina toimivien psykologien palveluita riskittömästi ja luotettavasti ostopalveluna.

Psykologivälitys tarjoaa laadukkaita psykologipalveluita kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Psykologivälitys on laillistettujen psykologien ammatinharjoittajaverkosto, jonka palvelualueena on koko Suomi. Verkostomalli sekä lähi- ja etäpalvelun kautta tuotettu palvelu takaavat erittäin kustannustehokkaat hinnat sekä korkean palvelutason.