Psykologipalveluiden rekrytointi-info

Mehiläisen Psykologipalveluiden rekrytointi-info 2.11.2023 klo 17.00-18.00.

Mehiläinen on yksi Suomen suurimpia psykologiosaamisen keskittymiä. Haluamme uudistaa mielenterveysalaa, tarjota Suomen laadukkainta hoitoa sekä monipuolisia työmahdollisuuksia psykologeille. Osallistu Mehiläisen Psykologipalveluiden rekrytointi-infoon torstaina 2.11.2023 niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Psykologipalvelut voi psykologeille tarjota!

Rekrytointi-infossa aiheina

  • Kuka voi liittyä ammatinharjoittajaksi Mehiläisen Psykologipalveluihin?

  • Mehiläisen kumppanuus ammatinharjoittajalle - Miksi sinun kannattaa liittyä Mehiläisen Psykologipalveluihin?

  • Uudesta valvontaviranomaisten Soteri-rekisteristä ja siitä, millaisia vaikutuksia sillä tulee olemaan.

Infossa on lisäksi mukana Psykologipalveluiden kautta työskentelevä psykologiammatinharjoittaja, joka kertoo omasta urapolustaan ja kokemuksistaan Psykologipalveluiden kautta sekä erityisesti reissupsykologina työskentelystä! Tapahtuma järjestetään verkossa, joten voit liittyä mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi käsin.

Ilmoittaudu webinaariin

Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen.

Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö mielenterveyden ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen mielenterveyspalveluiden ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkittävän työn tekemiseen ja kehittymiseen. Meillä saat moniammatillisen työyhteisön, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tapahtumasta:

psv@mehilainen.fi

Lisää aiheesta