Lara Juvonen

Yleislääkäri

Olen valmistunut 2013 lääketieteen lisensiaatiksi. Työkokemusta on kertynyt pääasiallisesti terveyskeskuksen vastaanottotyöstä, neuvolatyöstä ja kouluterveydenhuollosta, mutta myös lastentaudeilta, geriatriasta ja akuuttilääketieteestä. Erikoistun viimeistä vuotta yleislääketieteen erikoislääkäriksi.

Hoidan kaikenikäisiä potilaita, myös lapsia. Vastaanotolleni voi tulla sekä akuuteissa vaivoissa että pitkäaikaissairauksien vuoksi. Näistä esimerkkeinä akuutit tulehdukset, tuki- ja liikuntaelinongelmat, ihottumat, pienet toimenpiteet ( esim. luomien poistot, pattien tyhjennykset), keuhkosairaudet ja sydän- ja verisuonitaudit. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat kansansairaudet ja lihavuuden hoito, yleislääkäritasoiset gynekologiset ongelmat sekä mielenterveysongelmat kuten uupumus, elämän kriisit, masennus, ahdistuneisuus ja unettomuus.

Minulle tärkeää on potilaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti, kaikki sairaudet huomioon ottaen. Vastaanotollani pyrin hoitamaan potilasta kiirehtimättä ja potilasta kuunnellen.

Tervetuloa vastaanotolle!

Booking instructions

Hoidan vastaanotollani infektiopotilaita.

Jos tarvitset lääkärintodistusta, esim B-lausuntoa tai ajokorttitodistusta, varaathan vähintään tupla-ajan (40min). Ikäihmisten kroonisissa vaivoissa ja pitkittyneissä mielenterveysasioissa suosittelen myös tupla-ajan varaamista ensikäynnille. Ajokorttia varten otathan 3 vuoden sairaskertomukset mukaan ja /tai käythän antamassa suostumuksen potilastietojen luovuttamiseen kanta.fi palvelussa. Yksittäisillä käynneillä ja ensitapaamisella en uusi keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.
Toimenpiteisiin tupla-aika, ja varattava toimipisteestä toimenpidehuone.

English speaking patients are also welcome. Please book a double appointment (40min) if you need a small surgical procedure, medical certificate for example driving licence, or in case of prolonged mental problems or prolonged problems of elderly people.

Specialities and special qualifications

 • General practitioner

Areas of interest

 • General practice

Language proficiency

 • Finnish, mother tongue
 • English, occupational language

Services

 • Appointment with general practioner up to 20 minutes.
 • Appointment with general practioner up to 10 minutes.
 • Appointment with general practioner up to 30 minutes.
 • Appointment with general practioner up to 45 minutes.

Locations

Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, Kauppakeskus Länsituuli, M-kerros
Open today
09:00 - 15:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Appointment with general practioner up to 10 minutes.
  Price estimate 86.8 € (*78.8 €)
 • Appointment with general practioner up to 20 minutes.
  Price estimate 106.8 € (*98.8 €)
 • Appointment with general practioner up to 30 minutes.
  Price estimate 128.8 € (*120.8 €)
 • Appointment with general practioner up to 45 minutes.
  Price estimate 164.8 € (*156.8 €)