Kirsi-Marja Oksanen

Jalkojenhoidon AT, Bioanalyytikko
Customer rating 9.7
An average from 24 months, when above 25 answers

Jalkojenhoitoa Turun Mehiläisessä Kauppiaskatu 8. Kotikäynnit 69 €, mikäli liikkuminen on vaikeaa ja kulkeminen tapahtuu rolaattorilla ja pyörätuolilla. Jono uusille kotihoito asiakkaille. Soittopyynnöt 01041400 (0,084 €/min), soitan takaisin, kun vapaudun hoitotyöstä.

Edistän toiminnallani jalkaterveyttä ja samalla koko perusterveyttä. Jalkojen hoito on tärkeä osa ihmisen perusterveydenhoitoa. Pyrin hoidolla ja ohjauksella ennaltaehkäisemään jalkaongelmia jo ennen niiden syntyä. Työjalkineiden pohjallisiin tarvittaessa kevennyksiä jos kipuja. Teen tarvittaessa yksilölliset jumppaohjeet ja ohjaan oikeanlaiseen jalkojen omahoitoon. Haavanhoidot, pohjalliset ja lymfaterapia, kompressiosukkien mittaaminen/tilaukset.

Perusjalkahoitoon kuuluu: jalkojen tutkiminen, kynsien ohennukset, leikkuu ja siistiminen. Ihon hoito, kovettumien poisto ja kotihoito-ohjeet. Kipeiden känsien poistaminen ja ennaltaehkäisy, liikkumisen ohjaukset. Suuremmissa ihon kovettumissa hoito täytyy tehdä asteittain sarjahoitona, pohjallisen avulla ja siinä korostuu väliajoilla tehdyt rasvaukset kotihoitona. Sisäänpäin kasvaneen kynnen ojennushoidot eri menetelmin, useasti vaatii sarjahoidon noin 2-4 krt. Syylän hoito myös sarjahoitona, kuivaukseen perustuva menetelmä käytössä, ei jää arpia, sopii myös lapsille.

Muita palveluja:

Kynnenojennukset. Känsien ja syylien hoito, haavanhoito, kinesioteippaukset jalkaterän alueelle, suojaavat Silicon orteesit ja kynnen ojennukset useilla eri menetelmillä. Kynsiproteesit, ei kynsien lakkausta. Sienikynsien hoito. Virheasentojen ennaltaehkäisy. Kovettumien poisto, kipeiden känsien hoidot. Syylän hoito

Yksilöllisemmät pohjalliset Footbalance Medical urheiluun ja parempaan mukavuuteen jalkineissa. Kiilat ja tuet laitetaan tarvittaessa pohjalliseen.

Turvotuksen hoito, laittein ja manuaalisesti, kompressiohoidot ja tukisukat

Booking instructions

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä, mikäli olet saanut lähetteen jalkahoitoon, muistuta että lähete täytyy olla mukana vastaanotolla.

Perusjalkojenhoito 60 minuutin aika. 45 hoito +15 min kirjaus/ohjaus. Lähetteelliset 1 kerta 60 min ja seuraavat 45 min.

Kotihoidot tekstiviesteillä 0400-218879, soitan kun vapaudun.

Mikäli kovettumia on paljon tai kynnet ovat paksuuntuneet, usein tehdään sarjoina, varsinkin jos kipuja. Jalkahoitoja sarjahoitoina n. 2-3 kuukauden ajan tai kunnes haluttu ihon tai kynsien kunto saavutetaan. HUOM! edullisempi hinta

Pelkkä kynnenleikkuu ilman ohennuksia vaatii 30-45 minuutin ajan.

Sisäänpäin kasvaneen kynnen ojennushoito kestää 3-6 kk. Hoito vaatii yleensä 2-4 käyntiä.

Specialities and special qualifications

 • Podiatry

Areas of interest

 • Disorders and injuries of the foot
 • Exerciser's overload condition
 • Fascia
 • Musculoskeletal problems
 • Issues of ability to work

Degree and title

 • Laboratory nurse
 • Wound nurse
 • Lymphatic therapist

Language proficiency

 • Finnish, äidinkieli
 • English, sujuva

Services

 • Pedicure
 • Jalkaterapia

Locations

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu
Kauppiaskatu 8
Open today
09:00 - 20:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min