Hannele Parviainen

Yleislääkäri

Olen toiminut aikaisemmin terveyskeskuslääkärinä, jossa osastolla ja vastaanotolla sekä neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa.

Sotilaslääkärikokemusta olen saanut Hämeen Rykmentistä, tähän liittyen palveluskelpoisuusluokitukset ja urheilujoukkojen lääkärinä toimiminen puolustusvoimissa. Teen kutsuntatarkastukset, palveluskelpoisuusluokan määritykset ja tarvittavat todistukset vastaanoton yhteydessä. Tarvittaessa teen yhteistyötä eri erikoisalojen kanssa.

Kokemusta on kertynyt myös pitkällisestä terveyskeskustyöskentelystä ja osastotyöskentelykokemusta osastonlääkärinä puolustusvoimissa ja terveyskeskuksessa.

Lausunnot, reseptit ja sairauskertomukset teen vain suomen kielellä.Laadin laajempia lääkärinlausuntoja vain pidempiaikaisesti hoitamilleni potilaille.Lääkärinlausuntoa ja reseptiä tehtäessä potilaan on kyettävä todistamaan henkilöllisyys henkilöllisyystodistuksella tai passilla. Ajokorttitodistusta, palveluskeposuustodistusta tai erilaisia etuustodistuksia varten henkilöllisyys tarkistetaan aina, samoin keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä määrätessä, ellei potilas ole minulle tuttu ja aikaisemmin henkilöllisyys varmennettu.

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita ajankohtaisesti. Jos koronatesti on ollut positiivinen 14 vrk sisällä (laboratoritesti tai kotiesti), varaathan ajan hengitystieklinikalle.

Please notice I don't speak english.

Booking instructions

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana.

Please notice I don't speak english.

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita ajankohtaisesti. Jos koronatesti on ollut positiivinen 14 vrk sisällä (laboratoriotesti tai kotiesti), varaathan ajan hengitystieklinikalle. Jos käynnin syy on muu kuin hengitystietulehdus, varaa aika sellaiselle lääkärille, joka ilmoittaa hoitavansa hengitystietulehduspotilaita tavallisella vastaanotolla.

Varaathan seuraavissa asioissa kaksoisajan (40 min):
- Monta asiaa tai oiretta hoidettavana samalla käynnillä
- Ajokorttiasiat
- Potilaalla tulkki mukana, jos monta asiaa, varaa 60 min.
Kutsuntatarkastukseen riittää normaali ajanvaraus (20 minuuttia)

Ajokorttitodistuksia varten otathan vastaanotolle mukaasi ajokortin sekä henkilöllisyystodistuksen tai passin. Jos olet saanut poliisilta tai muulta viranomaiselta kirjeen, ota se mukaan. Ajokorttitarkastuksessa tarvitaan riittävät terveystiedot Kanta-arkistosta ja reseptikyselyllä lääkeresepteistä. Mikäli esiin tulee sairaus tai sairauden epäily, jonka vuoksi ajokorttia ei voida uusia, tapahtuu hoitoon tai tutkimuksiin ohjaus. Tällöin lausunnon kirjoittaminen voi siirtyä. Joissakin tilanteissa ajokorttitodistus voidaan myöntää vain määräaikaisesti lyhemmälle ajalle selvittelyn ajaksi( korkea verenpaine, rytmihäiriö, kohtausoire jne.).
Lausunnot ja sairauskertomukset teen vain suomenkielisinä.
Varaathan tutkimustulosten kuulemiseksi soittoajan tai uuden vastaanottoajan sen mukaan miten vastaanotollani on sovittu.
Sähköpostin välityksellä en valitettavasti voi hoitaa potilasasioita.
Huomaathan vastaanottoaikaa varatessasi seuraavat:
En tee luomenpoistoja tai patinpoistoja.
En uusi seuraavia lääkereseptejä:
- rauhoittavat lääkkeet
- opiaatit
- tarkkaavaisuushäiriölääkkeet
- kannebisvalmisteet
- kokeelliset hoidot
En hoida alkoholivieroituksia tai antabushoitoja.
En anna suonensisäisiä lääkehoitoja tai rautalääkitystä.
En määrää tuntemattomalle potilaalle lääkkeitä pääsääntöisesti ja hyvin harkitusti tällöinkin mahdollisesti maksimissaan pieniä pakkauksia tai lääkemääräystä ei tehdä. Huumaavien lääkkeiden kohdalla noudatan viranomaisen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia. Laskutan kaikki käynnit.
Jos potilaalla ei ole pitkää hoitosuhdetta, en mahdollisesti ole oikea henkilö laatimaan lääkäräinlausuntoa B tai C, enkä lausuntoa maistraattia varten edunvalvonta-asioissa. Olethan näissä tapauksissa yhteydessä omaan hoitavaan lääkäriin lausunnon saamiseksi.

Please notice I don't speak english.

Specialities and special qualifications

 • General practitioner

Language proficiency

 • Finnish, äidinkieli

Services

 • Incision of abscess
 • Cast applications
 • Statement of fitness for military service
 • Certificate for moped driving licence
 • Appointment with general practioner up to 20 minutes.
 • Appointment with general practioner up to 30 minutes.
 • Appointment with general practioner up to 45 minutes.
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 20 min
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 30 min

Locations

Mehiläinen Espoo Leppävaara
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower
Open today
09:00 - 15:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Appointment with general practioner up to 20 minutes.
  Price estimate 86.5 € (*77.5 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 20 min
  Price estimate 106.5 € (*97.5 €)
 • Appointment with general practioner up to 30 minutes.
  Price estimate 114.5 € (*103.5 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 30 min
  Price estimate 131.5 € (*120.5 €)
 • Appointment with general practioner up to 45 minutes.
  Price estimate 138.5 € (*124.5 €)