Hanna Wallenius

Psykiatrian erikoislääkäri

Keskityn työssäni nykyään pääosin neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikkaan ja hoitoon (adhd, autismikirjo). Lisäksi teen jonkin verran koulutus-/ohjaustyötä näihin häiriöihin liittyen.

Olen työskennellyt aikaisemmin psykiatrina julkisella puolella Tampereella, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Kangasalla, ja tottunut kohtaamaan ja hoitamaan hyvin erilaisia asiakkaita ja erilaisia psyykkisiä sairauksia.

Sekä adhd- että autismipotilaiden diagnostiikkaa Mehiläisellä teen yhteistyössä neuropsykologi Jukka Loukkolan kanssa. Diagnostinen polku alkaa pääsääntöisesti Loukkolan konsultaatiokäynnillä, mihin voit pyytää vastaanottoaikaa suoraan häneltä (jukka.loukkola@mehilainen.fi). Jukan käynnin päätteeksi varataan aika minulle ja diagnostinen prosessi jatkuu sitten minun kanssani. Käytän adhd-diagnostiikkaan 2-3 x 90min vastaanottoa, autismikirjon häiriö vaatii 1-2 käyntiä enemmän sekä lisäksi neuropsykologisen tutkimuksen. Diagnostiikkapolku voi ohjautua minulle myös neuropsykologisen tutkimuksen jälkeen.

Neuropsykologi Loukkolalle saat konsultaatioajan 2-3 viikon sisään yhteydenotostasi, mutta minulle on tällä hetkellä n. kahden kuukauden jonotusaika. Pyrimme viemään diagnostiikkaprosessin läpi mahdollisimman sujuvasti, suoraviivaisesti ja nopeasti kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Pidän myös videovastaanottoja, joten välimatka Tampereelle ei ole ongelma.

Hoidan vain suomenkielisiä asiakkaita.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Booking instructions

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita.

Neuropsykiatrisia tutkimuksia toivova asiakas: Hoitoon ohjaudutaan neuropsykologi Jukka Loukkolan kautta, asiakas voi pyytää aikaa jukka.loukkola@mehilainen.fi.

ADHD-tutkimukset vaativat yleensä 2-3x 90 minuutin vastaanotto, annan itse jatkokäyntiajat. Osana tutkimusta kannattaa varautua myös laboratoriotutkimuksiin mm huumeseulan antamiseen. Hoidan pääsääntöisesti vain itse diagnosoimiani neuropsykiatrisia potilaita.

Aiemmin hoidossani olleet asiakkaat: Jos kiireellinen asia, niin jätä soittopyyntö. Myös meilitse voi olla yhteydessä, mutta en ehdi reagoimaan niihin yhtä nopeasti.

Specialities and special qualifications

  • Psychiatry

Language proficiency

  • Finnish, mother tongue

Locations

Mehiläinen Tampere Finlayson
Itäinenkatu 3
Open today
10:00 - 18:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min