Hanna Wallenius

Psykiatrian erikoislääkäri

Keskityn työssäni nykyään pääosin neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikkaan ja hoitoon (adhd, autismikirjo). Lisäksi teen jonkin verran koulutus-/ohjaustyötä näihin häiriöihin liittyen.

Olen työskennellyt aikaisemmin psykiatrina julkisella puolella Tampereella, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Kangasalla, ja tottunut kohtaamaan ja hoitamaan hyvin erilaisia asiakkaita ja erilaisia psyykkisiä sairauksia.

Sekä adhd- että autismipotilaiden diagnostiikkaa Mehiläisellä teen yhteistyössä neuropsykologi Jukka Loukkolan kanssa. Diagnostinen polku alkaa pääsääntöisesti Loukkolan 60 min alkukartoituksella, mihin voit pyytää vastaanottoaikaa suoraan häneltä (jukka.loukkola@mehilainen.fi).
Loukkolan käynnin jälkeen voit varata 3 pitkää vastaanottoaikaa ( 3 x 90 min) minulle Tampereen toimipisteen asiakaspalvelusta ja diagnostinen prosessi jatkuu sitten minun kanssani.

Neuropsykologi Loukkolalle saat vastanottoajan tarvittaessa melko nopeastikin, mutta minun aikani menevät valitettavasti tällä hetkellä vuodenvaihteeseen. Pyrimme viemään diagnostiikkaprosessin läpi mahdollisimman sujuvasti, suoraviivaisesti ja nopeasti kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Pidän myös videovastaanottoja, joten välimatka Tampereelle ei ole ongelma.

Hoidan vain suomenkielisiä asiakkaita.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Booking instructions

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita.

Neuropsykiatrisia tutkimuksia toivova asiakas: Hoitoon ohjaudutaan neuropsykologi Jukka Loukkolan kautta, asiakas voi pyytää aikaa jukka.loukkola@mehilainen.fi.

ADHD-tutkimukset vaativat yleensä 2-3x 90 minuutin vastaanotto, annan itse jatkokäyntiajat. Osana tutkimusta kannattaa varautua myös laboratoriotutkimuksiin mm huumeseulan antamiseen. Hoidan pääsääntöisesti vain itse diagnosoimiani neuropsykiatrisia potilaita.

Aiemmin hoidossani olleet asiakkaat: Jos kiireellinen asia, niin jätä soittopyyntö. Myös meilitse voi olla yhteydessä, mutta en ehdi reagoimaan niihin yhtä nopeasti.

Specialities and special qualifications

  • Psychiatry

Language proficiency

  • Finnish, mother tongue

Services

  • Psykiatrin vastaanottokäynti
  • Psykiatrin etävastaanottokäynti

Locations

Mehiläinen Tampere Finlayson
Itäinenkatu 3
Open today
08:00 - 20:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

  • Psykiatrin vastaanottokäynti
    Price estimate 233.80-326.80 € (*209.05-286.30 €)
  • Psykiatrin etävastaanottokäynti
    Price estimate 233.80-326.80 € (*215.80-308.80 €)