Hanna Wallenius

Psykiatrian erikoislääkäri

Teen tällä hetkellä työterveyshuollon psykiatrin konsultaatioita (työkykyarvio, terapia-arvio, diagnostinen arvio ja hoito), sekä tutkin ja hoidan neuropsykiatrisia potilaita. Olen työskennellyt aikaisemmin psykiatrina julkisella puolella Tampereella, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Kangasalla, ja tottunut kohtaamaan ja hoitamaan hyvin erilaisia asiakkaita ja erilaisia psyykkisiä sairauksia.

Olen kiinnostunut psykiatrisesta diagnostiikasta yleensäkin sekä erityisesti kehityksellisistä neuropsykiatrisista häiriöistä (adhd, autismi): näiden diagnostiikasta, hoidosta ja hoidon kehittämisestä. Teen myös jonkin verran koulutus-/ohjaustyötä näihin häiriöihin liittyen.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Booking instructions

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana.

Työterveyshuollon asiakas: Varaa aina 60 minuutin aika joko netistä tai vastaanotosta. Jos sinulla on aiempia lausuntoja työkykyyn tai psykoterapiaan liittyen, niin otathan ne mukaasi käynnille.

Neuropsykiatrisia tutkimuksia toivova asiakas: Varaa ensikäynnille aina 60 min aika. ADHD-tutkimukset vaativat yleensä tämän lisäksi 4-5x 60 min aikaa (tai 2-3x 90 minuutin aikaa), joita ei voi itse varata, vaan ne sovitaan ensikäynnin yhteydessä. Osana tutkimusta kannattaa varautua myös laboratoriotutkimuksiin mm huumeseulan antamiseen. Hoidan pääsääntöisesti vain itse diagnosoimiani neuropsykiatrisia potilaita.

Jo hoidossani olevat/aiemmin hoidossani olleet asiakkaat: Voit varata esim. lääkityskontrolliin lyhyen vastaanottoajan 30 min, kaikki muut asiat 60 min. Jos kiireellinen asia, niin jätä soittopyyntö tai ota yhteyttä meilitse.

Vastaanotollani asiointi ainoastaan suomen kielellä.

Specialities and special qualifications

  • Psychiatry

Language proficiency

  • Finnish, äidinkieli

Locations

Mehiläinen Tampere Finlayson
Itäinenkatu 3
Open today
08:00 - 20:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min