BeeHealthy – kohti älykkäämpää terveydenhuoltoa


BeeHealthy syntyi Mehiläisessä tavoitteenaan luoda älykkäämpää terveydenhuoltoa kaikille – sekä terveyspalvelujen tuottajille että potilaille. Mutta mitä tarkoitamme älykkäämmällä? Tehokkaampaa, vaikuttavampaa, edullisempaa ja samalla myös helpompaa, nopeampaa sekä saavutettavampaa. Nykyaikaisen terveydenhuoltopalvelujen tuottajille räätälöitävissä olevan alustamme avulla tuomme laaja-alaisen terveydenhuoltokokemuksemme ja teknologiaosaamisemme kaikkien ulottuville. Jatkuvalla valmentamisella, yhteistyöllä ja potilaskokemuksen uudelleenmäärittelyllä tuemme siirtymistä terveyspalveluiden digitaalisuutta kohti.

Mehiläisellä on yli 110 vuoden kokemus terveyspalvelujen tuottamisesta Suomessa, joten voimme kokemuksella ja todistetusti todeta, että älykkäämpi terveydenhuolto kohentaa sekä potilaiden terveyttä että tyytyväisyyttä. BeeHealthy-alustamme avulla haluamme auttaa muita terveydenhuoltopalvelujen tuottajia muuttamaan terveydenhuollon maailmanlaajuista saatavuutta ja tarjontaa. BeeHealthy tarjoaa moduulipohjaisen, tuotemerkittömän ohjelmistopalvelun (SAAS) liiketoiminta-alustan potilaan matkan digitalisoimiseen erinomainen asiakaskokemus rinnallaan.

Tärkeä missio

Työskentely BeeHealthyllä tarkoittaa työskentelyä sellaisen maailman edistämiseksi, jossa terveydenhuolto on laadukkaampaa sekä paremmin saatavilla, ja tämä on missio, joka ajaa meitä eteenpäin ja antaa meille aihetta ylpeyteen. Voimmekin ilolla todeta tuottavamme jotain, jota maailma todella tarvitsee. BeeHealthyllä työskennellessäsi olet mukana rakentamassa uutta ja älykkäämpää terveydenhuollon aikakautta.

Töihin digitaalisiin palveluihin?

Jätä yhteystietosi ja kerro meille kiinnostuksen kohteistasi sekä osaamisestasi, niin palataan asiaan!

Olen kiinnostunut

Olen kiinnostunut

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.

Avoimet työpaikat

Avoimet paikat

Ei avoimia paikkoja