Helsingin Jalkapalloklubi: Urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula ja henkilöstöpäällikkö Laura Salmi

Helsingin Jalkapalloklubi työllistää kymmenkunta päätoimista ja 200 muuta valmentajaa, lisäksi seurassa on yli 3000 pelaajaa. HJK Helsinki on tehnyt jo yli 110 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi. Tämä käsittää koko polun juniorijalkapalloilusta aina Suomen ja maailman huipulle asti. Tämän lisäksi HJK tarjoaa erilaisia palveluita yrityksille ja pyörittää mm. palkittua nuorten iltapäiväkerhotoimintaa. HJK haluaa olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä ja tätä tukemassa ovat sekä Urheilu Mehiläinen että Mehiläisen Työelämäpalvelut.

-Meille on erityisen tärkeää että meillä on mutkaton ja joustava kumppani joka on kiinteä osa pelaajien kehittymistä ja että meillä on joustava palvelu jossa saadaan nopeasti tutkittua vamman laatu ja saadaan hoitoprosessi käyntiin jos pelaajalle sattuu tulemaan vamma. Siinä on tehty Urheilu Mehiläisen kanssa hyvää työtä, kertoo HJK ry:n Urheilu ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

- Urheiluseuran ovat kokoajan suurempia työnantajia ja siinä haluamme olla lippulaiva. On tärkeää, että Mehiläinen neuvoo meitä ja opastaa meitä. Mehiläinen auttaa meitä tekemään ammatillisemmin asioita ja se on tosi iso juttu, toteaa HJK ry:n henkilöstöpäällikkö Laura Salmi.

Referenssi julkaistu 2021