Urheilupsykologi ja entinen jääkiekkoilija Tuomas Grönman aloittaa Urheilu Mehiläisen asiantuntijatiimissä

Urheilupsykologi ja entinen jääkiekkoilija Tuomas Grönman aloittaa Urheilu Mehiläisen asiantuntijatiimissä

Laillistettu psykologi, urheilupsykologi sekä työterveyspsykologi Tuomas Grönman on jatkossa osa Urheilu Mehiläisen tiimiä. Grönman aloittaa Turun Neon sekä Helsingin Töölön lääkärikeskuksissa urheilupsykologin vastaanoton tuoden oman laajan asiantuntemuksensa Urheilu Mehiläisen asiakkaiden käyttöön. Grönman ottaa uuden tehtävänsä vastaan innolla uutta odottaen.

- Uskon, että tämä on hyvä kanava vaikuttaa urheilijoiden hyvinvointiin. Urheilu Mehiläinen on hyvä väylä urheilijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvattamiseen asiantuntevalla tiimillä, Grönman kertoo.

Grönman on toiminut psykologina vuodesta 2009 ja auttanut urallaan useita huippu-urheilijoita parempiin suorituksiin. Grönmanilla on itsellään huippu-urheilutausta – saavutuksina muun muassa jääkiekon olympiapronssi Naganon kisoista 1998 sekä lukuisia otteluja NHL:ssä.

- Urheilupsykologia on positiivista psykologiaa, jossa autetaan tervettä ihmistä parempiin suorituksiin. Ensimmäinen asiakkaani oli 10 vuotta sitten silloin NHL-jäillä pelannut jääkiekkoilija Jussi Jokinen. Se on hyvin palkitsevaa, kun pystyy auttamaan urheilijaa uralla eteenpäin.

Tuomas Grönman toimii Mehiläisessä myös työterveyspsykologina ja ottaa vastaan Helsingin Vallilan sekä Töölön toimipisteessä.


Uutinen julkaistu 12.11.2019